Μιχάλης Ρακιντζής: «Το S.A.G.A.P.O. κάνει πανικό στις συναυλίες μου» (Video)

Μιχάλης Ρακιντζής: «Το S.A.G.A.P.O. κάνει πανικό στις συναυλίες μου» (Video)

Καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην πρωινή εκπομπή του Mega “Καλημερούδια” ήταν ο τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής. Ο καλλιτέχνης με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση της εκπομπής και κάθισε στον καναπέ της ώστε να ανοίξει την καρδιά του σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Κι επειδή η Eurovision ξαναέρχεται σιγά σιγά στην επικαιρότητα, το θέμα της συζήτησης ήταν αυτό και ο Μιχάλης Ρακιντζής σχολίασε τη δική του εμπειρία στο διαγωνισμό με το θρυλικό “S.A.G.A.P.O.”.

“Η Eurovision είναι μια ασήμαντη υπόθεση, δεν είναι τίποτα σοβαρό. Δεν προβάλλεται η χώρα, όπως προβάλλεται σήμερα με ένα οικονομικό σκέλος. Είναι ένα τραγούδι και, μάλιστα, σε ένα χώρο που πρέπει να ξέρεις πού πας. Εμείς δεν ξέραμε. Είναι ένα παράξενο event που δεν θα χώραγα εκεί μέσα. Δεν μετράω καθόλου το αν αδικηθήκαμε. Εάν μετά από τόσα χρόνια, πάρεις και ακούσεις ξανά τα κομμάτια της συγκεκριμένης χρονιάς, θα καταλάβεις τι έγινε, αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Ίσως για κάποιους που είναι fans της Eurovision, να είναι κάτι πολύ σημαντικό”.

Συγκεκριμένα για τη δική του συμμετοχή, δήλωσε: “Είναι αδικία να μετράς ένα κομμάτι από την Eurovision. Κάποια τραγούδια που ήρθαν πρώτα, δεν ακούστηκαν ποτέ από εκείνη την μέρα. Το “S.A.G.A.P.O”. είναι το τοπ κομμάτι στις συναυλίες, γίνεται πανζουρλισμός. Χαίρομαι που έζησα αυτή την εμπειρία, αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάζουν νέα παιδιά, έτσι για την εμπειρία”.

 

Πηγή: tralala.gr