Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFEST – LIMASSOL BEER FESTIVAL είναι γεγονός!

Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFEST – LIMASSOL BEER FESTIVAL είναι γεγονός!

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό Φεστιβάλ από 23 μέχρι 27 Ιουλίου στο Χώρο Στάθμευσης του Εναερίου στην Λεμεσό.

35 και πλέον περίπτερα παραγωγών και διανομέων εισαγόμενων και τοπικών μπυρών, φαγητό για όλα τα γούστα σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το MEDFEST στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία μπύρας με περισσότερες από 100 ετικέτες σε χαμηλές τιμές.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όλων των μουσικών ακουσμάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ανάμεσα στα τρανταχτά ονόματα που θα παρουσιαστούν είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Χρήστο Θηβαίο, ο Δημήτρης Μπάσης σε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, αφιέρωμα στην Ελληνική Ροκ μουσική με τα Υπόγεια Ρεύματα – Magic de spell και Κίτρινα Ποδήλατα και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την εταιρεία DISPLAY ART PLC, διοργανώτρια εταιρεία του καταξιωμένου SeptemberFest Nicosia Beer Festival, σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Η διασκέδαση στην Λεμεσό αλλάζει… Eτοιμαστείτε για 5 βράδια αξέχαστης εμπειρίας και άφθονης μπύρας!

Category SHOWBIZ & LIFE