Μάγεψε η ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα στα τραγούδια της Τζένης Βάνου!

Μάγεψε η ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα στα τραγούδια της Τζένης Βάνου!

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

«Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε με την ερμηνεία της το πολυπληθές ακροατήριο και ένωσε δύο εποχές και γιατί όχι δύο γενιές στην έναρξη των συναυλιών της με τα τραγούδια της Τζένης Βάνου στη Βόρεια Ελλάδα».

Έτσι ξεκινούν τα περισσότερα δημοσιεύματα μετά τη sold out πρεμιέρα της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Δημοτικό Θέατρο Βέροιας.

«Μια φωνή, ένα πορτρέτο, μια εποχή», γράφουν παρακάτω. «Οι φωνητικές δυνατότητες της Δάρρα είναι γνωστές και τα τραγούδια της Βάνου ήταν μια ακόμη ευκαιρία για να τις αναδείξει». «Παρουσίασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο υψηλών φωνητικών απαιτήσεων και κέρδισε δικαίως το θερμό χειροκρότημα του κοινού». « Η Φωτεινή με την δική της μοναδική φωνή όχι απλά τίμησε την φωνάρα της Βάνου αλλά απέδειξε ότι είναι μεγάλου αναστήματος καλλιτεχνικού η δική της φωνή».« Η Φωτεινή Δάρρα είναι το αισιόδοξο παρόν και το μέλλον σε ένα θολό σκηνικό».

Σε ένα λιτό σκηνικό με ένα παλιό μικρόφωνο , μια πολυθρόνα εποχής και ένα λαμπατέρ η Φωτεινή Δάρρα αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο στοιχεία από την ζωή της ελληνίδας Edith Piaf , δηλαδή της Ευγενίας Βραχνού γνωστής ως Τζένη Βάνου.!!

Μαζί της οκταμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών , με μαέστρο τον Γιώργο Παπαχριστούδη, μας μετέφερε στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών του ‘50 , ’60 και ’70 , σε μια απολαυστική δίωρη παράσταση!

Μετά την μεγάλη επιτυχία , οι παραστάσεις συνεχίζονται με επόμενο σταθμό το υπέροχο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα.

Εκεί όπου είχε παρουσιάσει η Φωτεινή για πρώτη φορά τα τραγούδια αυτά δυο παραστάσεις που έγιναν sold out!

Δείτε φωτογραφίες:

Category SHOWBIZ & LIFE