ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube: Οι Σημαίες του Κόσμου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube: Οι Σημαίες του Κόσμου

Tο music.net.cy και το JOY KIDS σε συνεργασία με την Learning Tube Cyprus σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις 1 απο τα 2 εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια  Learning Tube: Οι Σημαίες του Κόσμου.

  1. Κάνε like τις σελίδες μας www.facebook.com/music.net.cy & www.facebook.com/LearningTubeCyprus
  2. share το post του διαγωνισμού
  3. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ και λάβε μέρος στην κλήρωση

Κλήρωση Τρίτη 22/8/2018 ζωντανά στην εκπομπή του Αγγελου Ιακωβίδη 8-10 το βράδυ στον ΚΛΙΚ FM 105.5

Tα Επιτραπέζια Παιχνίδια Learning Tube τώρα και στην Κύπρο!

Η σειρά εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών Learning Tube, που κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων γονιών που αναζητούν εναλλακτικά, διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά τους, συνεχίζει το ταξίδι της και στην Κύπρο!
Τα Learning Tube είναι 100% Ελληνικά παιχνίδια σε έμπνευση και παραγωγή, τα οποία συναρμολογούνται στο χέρι και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν γνώσεις μέσα από δημιουργικό παιχνίδι. Οι θεματολογίες, το περιεχόμενο και ολόκληρη η φιλοσοφία της σειράς, στηρίζεται στην αρχή πως το παιχνίδι πρέπει να αφορά όλη την παρέα, να μην είναι βαρετό και να προσφέρει εκτός απο διασκέδαση και ουσιαστική γνώση.

Τα Learning Tube αποτελούν τα πρώτα εκπαιδευτικά επιτραπέζια που είναι πραγματικά κατάλληλα για όλους, παρουσιάζοντας το ίδιο ενδιαφέρον συμμετοχής για τους παίκτες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ταυτόχρονα είναι η μόνη σειρά που δεν περιορίζεται στις κάρτες που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε παιχνίδι αλλά συνεχίζεται ONLINE με unlimited περιεχόμενο που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς!

Με τα Learning Tube, μικροί και μεγάλοι γίνονται μια παρέα και τεστάρουν τις γνώσεις τους σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα, σημαντικά και διασκεδαστικά topics που επιλέχθησαν ποτέ.

Η καινοτόμα κυλινδρική συσκευασία των Learning Tubes, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του παιχνιδιού παντού, καθώς χωρά στην τσάντα και μεταφέρεται εύκολα στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο, στο τρένο, στο πλοίο, στο εξοχικό, στο πάρτι ή απλά στο σπίτι, ώστε σε δευτερόλεπτα όλοι να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα που μαθαίνει, εξασκεί τη μνήμη και διασκεδάζει ταυτόχρονα.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η σειρά Learning Tubes απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα επιτραπέζια παιχνίδια και απολαμβάνουν να περνούν δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανταλλάσσοντας πολύτιμες γνώσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

– Σε γονείς που θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους – Σε παιδιά που θέλουν να διευρύνουν το γνωστικό τους αντικείμενο – Σε φίλους και παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν εναλλακτικά, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις τους – Σε όσους ψάχνουν έξυπνα, αυθεντικά, ξεχωριστά παιχνίδια για να περάσουν τον χρόνο τους Τα Learning Tube, αποτελούν εμπορικό σήμα κατοχυρωμένο από την Κ-ΤΟΥΖ.
Εισάγωνται και διανέμονται στην Κυπριακή αγορά κατ’αποκλειστικότα από την εταιρία: EPICLIDE TRADING LTD
29, Karpenisiou Str., Office 301 Strovolos 2021 Nicosia CYPRUS Tel.: 7000 8881 | Fax: 22318448 epiclide@mtnmail.com.cy