ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ PREMIUM ΟΥΙΣΚΙ & ΤΟΥ “GAME OF THRONES”, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ PREMIUM ΟΥΙΣΚΙ & ΤΟΥ “GAME OF THRONES”, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ

Το νέο συλλεκτικό whisky White Walker από τον οίκο Johnnie Walker®, σε συνεργασία με την ΗΒΟ και το Game of Thrones, έχει λανσαριστεί και στην Κύπρο, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 1888 Wine & Cocktail.

H βραδιά, ήταν  εμπνευσμένη αποκλειστικά από την επική σειρά “Game of Thrones” και οι εκλεκτοί  προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα cocktails με βάση το White Walker by Johnnie Walker®.

Για τους λάτρεις της gourmet κουζίνας, το White Walker πρόσφερε μια γαστρονομική πανδαισία σε συνεργασία με τη σεφ Μαρία Μαρκιτανή, η οποία πλαισίωσε τις δημιουργίες σε κοκτειλς του Gabe Orta με 3 εκπληκτικά πιάτα. Τα αποκλειστικά αυτά δείπνα πραγματοποιήθηκαν από τις 19-21 Φεβρουαρίου.

Το whiskyαυτό είναι εμπνευσμένο από τους αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς, τους White Walkers και ήρθε για να το απολαύσουν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο, καθώς κορυφώνεται η προσμονή για την τελευταία σεζόν.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της φιάλης, σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, φέρει στοιχεία από τον Παγωμένο Βορρά, ενώ ο εμβληματικός Περιπατητής απεικονίζεται στη φιάλη με πανοπλία, ώστε να ταιριάζει με τις τάξεις των δυνάμεων του Night King. Χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία μελανιών που είναι ευαίσθητα στην εναλλαγή θερμοκρασιών, η φιάλη μόλις παγώσει αποκαλύπτει ένα μήνυμα που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι θαυμαστές της σειράς: “Winter is Here”.

Το blend δημιουργήθηκε από τον whisky expert George Harper σε συνεργασία με την ομάδα εξειδικευμένων blenders του Johnnie Walker και σερβίρεται παγωμένο κατευθείαν από την κατάψυξη, αντιπροσωπεύοντας την ψυχρή παρουσία των White Walkers.

Νότες καραμέλας και βανίλιας, φρέσκων κόκκινων μούρων,είναι τα κύρια γευστικά χαρακτηριστικά του, ενώ στην καρδιά του βρίσκονται τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish.

Category BRANDS, Featured