Κωνσταντίνος Αργυρός| Αποκαλύπτει το λόγο που τον οδήγησε στο να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story!

Κωνσταντίνος Αργυρός| Αποκαλύπτει το λόγο που τον οδήγησε στο να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story!

Ποια ήταν η αιτία;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πρώτη φορά αποκαλύπτει στο κοινό κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζαμε για εκείνον. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα και περιζήτητα ονόματα της γενιάς του, σχολιάζει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People τον λόγο που τον έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, μία κοπέλα ήταν η αιτία που τον οδήγησε στο παιχνίδι. Περισσότερα; Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας τα πει!

“Ήθελα να ρίξω μια κοπέλα στη Λευκάδα, έτσι πήρα μια κιθάρα, την πήγα στην παραλία και της τραγουδούσα. Και όπως τραγουδούσα άρχισε κι αυτή να τραγουδάει. Και της είπα “τραγουδάς τόσο ωραία; Γιατί δεν μπαίνεις στο Fame Story;”. Τότε το παιχνίδι ήταν μεγάλη μόδα, όλοι το έβλεπαν. Ήταν και πολύ όμορφη κοπέλα, οπότε το σκέφτηκε και αποφάσισε να πάει. Μπορεί να μην την έριξα, δεν προχώρησε και μείναμε φιλαράκια, όμως την έψησα για το Fame Story. Όπως, λοιπόν, έστειλε το e-mail με το βιογραφικό της για να συμμετάσχει, έστειλε και για μένα χωρίς να το ξέρω. Με παίρνουν, λοιπόν, τηλέφωνο και μου λένε ότι έλαβαν το mail μου και θέλουν να με δουν κι απόρησα. Μου εξήγησαν ότι έχει έρθει από την τάδε ηλεκτρονική διεύθυνση και έτσι κατάλαβα πως το έστειλε εκείνη. Όταν πια μπήκα στη διαδικασία των οντισιόν, ο πατέρας μου με ρώτησε “Σου αρέσει αυτό που θα κάνεις;”. Του απάντησα ότι δεν ξέρω πού θα οδηγήσει, αλλά νομίζω ότι το γουστάρω και μου είπε “Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις και μπεις σε αυτό το παιχνίδι, να ξέρεις ότι αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και πέρα”. Με μια φράση που δεν θα ξεχάσω ποτέ με έκανε να αναλάβω την ευθύνη αυτής της επιλογής. Εκεί ταρακουνήθηκα και άρχισα να σκέφτομαι επαγγελματικά και σοβαρά το δρόμο του τραγουδιού”.

Περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί!

 

Category SHOWBIZ & LIFE