Κωνσταντίνα: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε φρένο στην καριέρα της

Κωνσταντίνα: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε φρένο στην καριέρα της

Η Κωνσταντίνα ήταν στα πάνω της την δεκαετία του ΄90. Όπου ξαφνικά αποφάσισε να πατήσει φρένο και να κάνει πιο επιλεγμένα πράγματα.

Τι συνέβη και κάποια στιγμή άρχισες να πατάς «φρένο» σε ό,τι αφορά τα καλλιτεχνικά σου βήματα;

«Το 1995, που γέννησα το παιδί μου, άρχισα να χαλαρώνω επαγγελματικά για να ασχοληθώ μαζί του. Από την άλλη, ήταν τότε που άρχισε να αλλάζει η δισκογραφία και η αλήθεια είναι πως γράφονταν τραγούδια τα οποία δεν μου άρεσαν πολύ για να τα τραγουδήσω σε δίσκο.

Από την άλλη, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην πλειονότητά τους άρχισαν να παίζουν τραγούδια που δεν ήταν της αρεσκείας τους, όπως έκαναν οι παλιοί, αλλά τραγούδια που τους επιβάλλει ο εκάστοτε σταθμός μέσω της γνωστής play list. Εγώ δεν έχω παράπονο, γιατί παίζονται τα παλιά τραγούδια μου στο ραδιόφωνο. Ομως ακόμη και οι λεγόμενοι επίκαιροι τραγουδιστές δεν παίζονται στο ραδιόφωνο λόγω αυτής της λίστας… Επίσης οι δισκογραφικές εταιρίες έχασαν τη δύναμή τους και τα cd -που πλέον είναι χρηματοδοτούμενα από τους ίδιους τους καλλιτέχνες- πωλούνται συνήθως μέσα σε κυριακάτικες εφημερίδες. Με δυο λόγια, άλλαξε τελείως η δισκογραφία!»

Συνεχίζεις να είσαι στις επάλξεις. Τι κάνεις τώρα;

«Κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με ένα γκρουπ που έχω φτιάξει με τέσσερα ταλαντούχα παιδιά, τα οποία τραγουδάνε και παίζουν κι από τρία όργανα ο καθένας. Επίσης ετοιμάζω ένα νέο cd με τη στήριξη της Heaven και γι’ αυτό την ευχαριστώ πολύ!»

Δηλώνεις ευχαριστημένη από την καριέρα σου και τη ζωή σου;

«Είμαι αυτοδημιούργητη. Μέσα από τη δουλειά μου, που μου αρέσει και με αναζωογονεί, γνώρισα διάφορες χώρες αλλά και τον Ελληνισμό σε όλη την υφήλιο. Έζησα τις χρυσές εποχές του τραγουδιού, δούλεψα πολύ, έκανα την καριέρα που ήθελα κι έβγαλα αρκετά χρήματα. Ευχαριστώ τον Θεό και τον κόσμο για ό,τι έκανα και κάνω στο τραγούδι! Αισθάνομαι ευγνώμων και γεμάτη σε όλα μου. Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν και γι’ αυτό δεν έχω χάσει το χαμόγελό μου»

Category SHOWBIZ & LIFE