«Κλείσε Τα Μάτια» | Οι Onirama παρουσιάζουν την ελληνική εκδοχή της γνωστής επιτυχίας “Taste The Feeling”!

«Κλείσε Τα Μάτια» | Οι Onirama παρουσιάζουν την ελληνική εκδοχή της γνωστής επιτυχίας “Taste The Feeling”!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει το δικό του ρυθμό… σε στίχους και ενορχήστρωση των Onirama!

Γεμάτο ρυθμό και με έντονη καλοκαιρινή διάθεση, οι Onirama, – ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής-, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους, «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, ”Taste The Feeling”.

Ήλιος, θάλασσα, ξέγνοιαστες στιγμές, δυνατή μουσική και χορός είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα μοναδικό. Μέσα από το νέο τραγούδι των Onirama, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, αποκτά επίσημα το δικό της ρυθμό, υπενθυμίζοντας σε όλους πως οι καλοκαιρινές στιγμές είναι ξεχωριστές, ειδικά όταν ξέρεις πως να τις απολαμβάνεις.

Το νέο ελληνικό μουσικό κομμάτι προέκυψε μέσα από μια συνεργασία με την Coca-Cola, με αφορμή το λανσάρισμα του 5ου μέλους της οικογένειας, τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Μέσα από αυτό, οι ONIRAMA, χαρίζουν τη δική τους πινελιά, με δικούς τους στίχους και ενορχήστρωση, παρακινώντας τον κόσμο να απολαύσει «φυσικά», με κλειστά μάτια!

Βασικός πρωταγωνιστής του ολοκαίνουργιου video clip του τραγουδιού, είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είναι ο Έλληνας πρεσβευτής της καμπάνιας του νέου προϊόντος. Μαζί με τους ONIRAMA, κατάφεραν να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, καθώς τα γυρίσματα του video clip έλαβαν χώρα σε διάφορα μέρη της Αττικής. Εντυπωσιακές εικόνες από τον Πειραιά, την Πλάκα, τον Κιθαιρώνα, τα Λεγρενά και το Λυκαβηττό, παρουσιάζονται με απόλυτη αρμονία, παρασύροντας τους θεατές στην μελωδία του τραγουδιού.

Κλείστε τα μάτια… και απολαύστε το νέο hit του καλοκαιριού!

Απολαύστε το: