Κι άλλος… διάδοχος! Έγκυος ξανά η Κέιτ Μίντλετον

Κι άλλος… διάδοχος! Έγκυος ξανά η Κέιτ Μίντλετον

Αδερφάκι θα αποκτήσουν άμεσα ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ – Η Κέιτ Μίντλεντον είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Η νέα εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον – Η ακύρωση που φούντωσε τις φήμες και έφερε την ανακοίνωση

Πολλές φορές είχαμε ακούσει για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον. Και να που αυτή τη φορά, οι φήμες επιβεβαιώνονται.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και ο δούκας του Κέμπριτς, πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακοίνωσαν με μεγάλη χαρά ότι η οικογένειά τους θα αποκτήσει ακόμη ένα μέλος.

Η ανακοίνωση ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του ζεύγους) στο twitter.

Την ανακοίνωση συνόδευε μια φωτογραφία του Γουίλιαμ και της Κέιτ να χαμογελούν.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα περιμένει το τρίτο της παιδί» ανέφερε το tweet.

Και αυτή τη φορά, η Κέιτ Μίντλετον υποφέρει από εμετούς και ναυτίες γι’ αυτό και θα απέχει από τις βασιλικές της υποχρεώσεις

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον

Λίγο μετά τη φωτογραφία και το σύντομο μήνυμα, ακολούθησε και η πλήρης, επίσημη ανακοίνωση, για το ευτυχές γεγονός στο παλάτι.

«Οι Μεγαλειότατοι ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί.

Η Βασίλισσα και τα μέλη των δυο οικογενειών είναι ευτυχισμένοι με τα νέα.

Όπως και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες, η δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση της κύησης.

Η Αυτού Μεγαλειότης δεν θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη στο κέντρο παίδων Hornsey Road.

Η δούκισσα δέχεται φροντίδα στο παλάτι του Κένσινγκτον»

 

Category SHOWBIZ & LIFE