Καλύτερη Σχολή Νότιας Ευρώπης 2019 η Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Intercollege για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Καλύτερη Σχολή Νότιας Ευρώπης 2019 η Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Intercollege για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Νικητές στις 2 μεγάλες κατηγορίες με τρόπαιο

–       Καλύτερος νεαρός Σεφ Νότιας Ευρώπης 2019
–       Καλύτερη Σχολή Νότιας Ευρώπης 2019

Η Σχολή επίσης τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την διαχρονική τους στήριξη στον διαγωνισμό

Φοιτητές που διαγωνίστηκαν και τα αποτελέσματα ανά κατηγορία.

– Καλύτερη σχολή Νότιας Ευρώπης 2019 – Χρυσό μετάλλιο και τρόπαιο
Βραβεύτηκαν
– Ανδρέας Παναγιώτου
– Κυριάκος Καρασάββας
– Αλέξης Ποποβίδης

– Αλέξης Καλλάς: Χρυσό μετάλλιο και τρόπαιο βραβεύτηκε ως Νικητής στην κατηγορία Καλύτερος νεαρός Σεφ Νότιας Ευρώπης 2019

– Νάταλυ Φουσάνη: Βραβεύτηκε με Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Καλύτερος νεαρός Σεφ Νότιας Ευρώπης 2019

–  Αλέξης Καλλάς και Νάταλυ Φουσάνη: Βραβεύτηκαν με Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Two to Tango με την ψηλότερη βαθμολογία.

–  Αλέξης Ποποβίδης: Βραβεύτηκε με Αργυρό Μετάλλιο και 2η θέση στην κατηγορία Καλύτερος νεαρός Ζαχαροπλάστης Νότιας Ευρώπης 2019

– Κυριάκος Καρασάββας: Βραβεύτηκε με Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Ψάρια και Θαλασσινά

– Ανδρέας Παναγιώτου: Βραβεύτηκε με  Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Χοιρινό

Σύνολο μεταλλίων

–       6 Χρυσά

–       2 Αργυρά

–       2 Χάλκινα

Την αποστολή συνόδευσαν σαν υπεύθυνοι καθηγητές ο κ. Γιώργος Γεωργίου και ο κ. Νικόλας Κωνσταντίνου.

Επίσης στην αποστολή για την στελέχωση του περιπτέρου μας συμμετείχαν οι φοιτήτριες: Αντιγόνη Γεωργίου και Σοφία Τσαγγαρίδου.

– O διαγωνισμός διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Γαστρονομίας στην Ελλάδα

– Διοργανωτής η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας

– Ο διαγωνισμός ήταν κάτω από την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Σεφ

Πληροφορίες στο www.intercollege.ac.cy
Πτυχίο: Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών

Το πτυχίο Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών (Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική) του Intercollege​ είναι το μοναδικό πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο Πανεπιστημιακού επιπέδου σύμφωνα με το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.)

  • Η αναγνώριση αυτή επιτρέπει στους απόφοιτους να διοριστούν ως καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και αποτελεί την υψηλότερη ακαδημαϊκή αναγνώριση που μπορεί να αποκτήσει ένας κλάδος σπουδών, κολεγιακού επιπέδου.
  • Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης καθώς και το κύρος των καθηγητών του κλάδου, έχουν προσδώσει στο Πρόγραμμα Σπουδών την απαραίτητη ακαδημαϊκή αναγνώριση που το καθιστά το μοναδικό στο Κυπριακό και ευρύτερο Ελληνικό χώρο.
  • Αξιολογημένος κλάδος σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης – Πιστοποίησης (Σ.Ε.Κ.Α.Π.)
  • Κρατική χορηγία

Το Πτυχίο Επισιτιστικών Τεχνών σε εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες στον τομέα των Επισιτιστικών Τεχνών και προάγει το επίπεδο των διευθυντικών σου γνώσεων με απώτερο σκοπό την εργοδότησή σου ως Αρχιμάγειρας – Διευθυντής Κουζίνας (στην καθομιλουμένη «Chef»).

Τα μαθήματα του πτυχίου σε εξοπλίζουν για μια δυναμική καριέρα μέσω του υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης και των δυνατοτήτων διοίκησης μιας κουζίνας ή μιας επισιτιστικής επιχείρησης στην ολότητά της.

Διάρκεια: Τέσσερα χρόνια
Γλώσσα: Ελληνικά
Τοποθεσία: Intercollege Λευκωσίας

Category BRANDS, Featured