Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Σπάνια βραδινή έξοδος μετά από καιρό!

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Σπάνια βραδινή έξοδος μετά από καιρό!

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα, αφού η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και σπάνια μιλάει για την σχέση του ή κάνει δημόσιες εξόδους. Το σίγουρο, όμως, είναι πως ο έρωτας κρατάει καλά ανάμεσά τους. Οι ταλαντούχοι τραγουδιστές σπάνια απαθανατίζονται και προσπαθούν να μην δίνουν τροφή για σχόλια, όσον αφορά την σχέση τους.
Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η Ήβη και ο Μιχάλης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE, μετά από αρκετό καιρό. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Έναστρον, όπου έκαναν πρεμιέρα ο Στέλιος Ρόκκος, η Πάολα και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Στο ίδιο κέντρο εμφανίζεται και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Κουϊνέλη. Το ζευγάρι απόλαυσε τους καλλιτέχνες και δεν δίστασε να ποζάρει, αρκετά χαρούμενο και ευδιάθετο!
Μπορεί να κάνουν σπάνιες βραδινές εξόδους, αλλά η Ήβη και ο Μιχάλης παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι. Όσο περνάει ο καιρός, ο έρωτας και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον, όλο και μεγαλώνει!
 
Δες τις φωτογραφίες:
Πηγή: tlife.gr