«ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

«ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 11.00 – 17.00, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου  προσκαλεί, τους μαθητές και μαθήτριες – υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες και τις οικογένειές τους,  στην «Ημέρα Γνωριμίας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 11.00- 17.00, στον προθάλαμο του κτηρίου Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»,  στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ.Πανεπιστμίου 1, Αγλαντζιά).

Η «Ημέρα Γνωριμίας» θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, καθώς επίσης ενημέρωση και από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λειτουργεί Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, οι οποίοι θα είναι στελεχωμένοι από ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών, Τμημάτων, Διοικητικών Υπηρεσιών και άλλων οντοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και των Φοιτητικών Ομίλων, για περαιτέρω ενημέρωση των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το χάρτη της Πανεπιστημιούπολης και άλλο οπτικοακουστικό υλικό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της «Ημέρας Γνωριμίας» στο σύνδεσμο www.ucy.ac.cy/openday και τη σελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Facebook (Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο 22 89 4021 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  openday@ucy.ac.cy

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Ημέρα Γνωριμίας» Πανεπιστημίου Κύπρου

Category EVENTS, Featured