Ίαν Στρατής: «Δεν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε με το συγκρότημα μου, δεν ήμασταν έτοιμοι»

Ίαν Στρατής: «Δεν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε με το συγκρότημα μου, δεν ήμασταν έτοιμοι»

Καλεσμένος του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης 14/3 ο τραγουδιστής Ίαν Στρατής.

Ο συμμετέχων του Your Face Sounds Familiar έδωσε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και δεν δίστασε να πάει την κιθάρα και να τραγουδήσει κιόλας, συγκινώντας το γνωστό παρουσιαστή.

Ο Ίαν έδωσε τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό στο X Factor, όταν κατέβασε το παντελόνι του.

«Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το show. Παραλίγο να φανεί ο κ***ς της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: «Ρε μαλ*** τι θα κάνω;», «Θα τα πάω σκ***», «Θα με κράξουν όλοι». Πας καλά της λέω; Είναι show! Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις. Και μου λέει: «Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι». Της λέω: «Νομίζεις ότι κ….;» και απλώς το έκανα».

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την μπάντα του, τους Mad Street, οι οποίοι ακολουθούν χωριστούς δρόμους πια αλλά και τι ήταν αυτό που τον κράτησε από το να κάνει περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα στο χώρο μετά το X Factor:

«Είχα τους Madstreet, είχα την μπάντα μου, κάτι έγινε και τα παιδιά ήθελαν να κάνουν άλλα πράγματα, είχαν τις σχολές τους και δεν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Τελικά δεν έγινε κάτι και τώρα ξεκινάω πάλι μόνος μου. Ήμουν ήδη στη Feelgood και είμαι ακόμα. Ο λόγος που δεν βγήκε κάποιο τραγούδι είναι ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Δεν ήμουν κι εγώ έτοιμος. Γιατί άλλαξα πορεία. Από τους Madstreet που παίζαμε rock/metal, τώρα είμαι σε τελείως άλλη κατεύθυνση pop/soul».

Πηγή : tralala.gr