Η Βίσση διαψεύδει δια στόματος Αριστοτέλους ότι κατεβαίνει ευρωβουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βίσση διαψεύδει δια στόματος Αριστοτέλους ότι κατεβαίνει ευρωβουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες, η είδηση ότι η Άννα Βίσση θα βάλει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές με το κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ελλάδα και Κύπρος συζητούν για την ενδεχόμενη πολιτική καριέρα που αρχίζει όταν ως κεραυνός εν αιθρία τα λόγια της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήρθαν να διαψεύσουν το εν λόγω ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” διέψευσε την είδηση, χωρίς αρχικά να αναφερθεί σε πηγή (έτσι και αλλιώς δεν είναι απαραίτητη η αποκάλυψη της δημοσιογραφικής πηγής), με την ηχηρή αντίδραση του ιστότοπου ότι η “Αριστοτέλους διαψεύδει χωρίς πηγές”. Η πληρωμένη απάντηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους δεν άργησε να έρθει σήμερα από τον αέρα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας ότι μιλάει πάντα με πηγές και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ίδια η Άννα Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ διαψεύδει λοιπόν την είδηση , δια στόματος Χριστιάνας. Δείτε την σχετική αναφορά.

Για την ιστορία η εν λόγω ιστοσελίδα παρά την παρέμβαση της Άννας Βίσση δεν αναιρεί το ρεπορτάζ αλλά σε πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πηγές της είναι από πολιτικούς κύκλους και ότι γίνεται προσπάθει να μην “καεί” η υποψηφιότητα της τραγουδίστριας τόσο νωρίς

 

Category SHOWBIZ & LIFE