Η Selena Gomez εξομολογείται για τη μεταμόσχευση: «Τα νεφρά μου είχαν τελειώσει»

Η Selena Gomez εξομολογείται για τη μεταμόσχευση: «Τα νεφρά μου είχαν τελειώσει»

Σε μία συγκινητική στιγμή, η Selena Gomez μιλά δημοσίως για πρώτη φορά για τη μεταμόσχευση νεφρού και αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγους μήνες μετά τη μυστική μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη, η Selena Gomez εξομολογείται για πρώτη φόρα πώς έσωσε τη ζωή της η φίλη της, η ηθοποιός Francia Raisa.

«Τα νεφρά μου απλά είχαν τελείωσει, αυτό ήταν», ανέφερε με δακρυσμένα μάτια η νεαρή τραγουδίστρια σε ένα απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο «Today» του «NBC». «Δεν ήθελα να ζητήσω τίποτα από κανένα άτομο στη ζωή μου και ήταν εκείνη η ημέρα, όταν γύρισα σπίτι μου, που ανακάλυψα ότι (η Francia Raisa) προσφέρθηκε εθελοντικά και το έκανε».

«Νιώθεις ότι η Francia έσωσε τη ζωή σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια Savannah Guthrie την 25χρονη pop star. «Επειδή το έκανε, αυτό είναι. Υποθέτω ότι έφτασα στο σημείο όπου ήταν πραγματικά, ζήτημα ζωής ή θανάτου», σχολίασε η Selena Gomez.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ πιθανώς να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της σε εμένα, είμαι απίστευτα ευλογημένη», είχε γράψει η «Sel» στη λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη μεταμόσχευση, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η 29χρονη Francia Raisa κοινοποίησε την ίδια φωτογραφία και τόνισε ότι ήταν «κάτι παραπάνω από ευγνώμων» που είχε την ευκαιρία να βοηθήσει τη φίλη της.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που ο Θεός θα μου εμπιστευόταν κάτι που όχι μόνο έσωσε μία ζωή αλλά άλλαξε τη δική μου κατά τη διαδικασία. Αυτό ήταν μέρος της ιστορίας μας και θα το μοιραστούμε σύντομα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι ότι δεν είναι η μόνη ιστορία».

Η Selena Gomez παραμένει σε φάση ανάρρωσης από τη μεταμόσχευση, αλλά πρόκειται να παρουσιάσει ζωντανά το νέο της single «Wolves», μία συνεργασία με τον Marshmello, στα επερχόμενα American Music Awards. Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει δημοσίως ότι μάχεται τον Λύκο το 2015.

Πηγή: hit-channel.gr