Η Rihanna αποκαλύπτει το τίμημα που πληρώνει για να διατηρεί τις καμπύλες της!

Η Rihanna αποκαλύπτει το τίμημα που πληρώνει για να διατηρεί τις καμπύλες της!

Η Rihanna δεν απέφυγε ποτέ τις συζητήσεις σχετικά με τον σωματότυπό της. Μάλιστα, στη συνέντευξή της για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, η σταρ αποκάλυψε πώς αισθάνεται που έχει τις καμπύλες που ζηλεύουν όλες οι γυναίκες, ενώ κλήθηκε να δώσει απάντηση στο γιατί αρέσει σε όλες.

«Ρωτάς το λάθος άνθρωπο», είπε η Riri. «Δεν ξέρω, είναι μάλλον επειδή είμαι πληθωρική τώρα. Δεν ξέρω. Ετοιμάζομαι, όμως, να αρχίσω να γυμνάζομαι πάλι και να τρώω υγιεινά, και ελπίζω να μη χάσω τους γλουτούς μου. Θα χάσω λίγο, το ξέρω, αλλά όχι τα πάντα. Αν αδυνατίσω, θα χαθούν όλα! Ξέρεις, αν θέλεις καμπύλες πρέπει να πληρώσεις το τίμημα»», συνέχισε.

Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε τονίσει τη σημασία του να γνωρίζουμε πώς να επιλέγουμε ρούχα που να μας κολακεύουν. «Το δικό μου σώμα αλλάζει πολύ. Τόσο που, τη μία μέρα μπορεί να φορέσω κάτι εντελώς στενό και την επόμενη εβδομάδα να χρειάζομαι κάτι oversized. Κάτι ψηλόμεσο, ας πούμε, για να κρύψω ένα σημείο. Πάντα πηγαίνω στην ντουλάπα και προσπαθώ να βρω τι μου ταιριάζει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Όλοι θα έπρεπε να το κάνουμε. Νιώθουμε αδύνατες; Νιώθουμε φυσκωμένες; Θέλουμε να δείξουμε τα χέρια; Θέλουμε κάτι φαρδύ;», ανέφερε.

Πλέον που προωθεί και η ίδια τη συμφιλίωση με το σώμα και τον εαυτό μας, προσπαθεί να περιτριγυρίζεται μόνο από θετικούς ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά επιλεκτική και ανοίγεται μόνο σε λίγους, που βρίσκονται χρόνια στη ζωή της.

«Είμαι μόνη μου στις Η.Π.Α από την εποχή της εφηβείας, οπότε οι φίλοι μου έχουν πλέον γίνει οικογένεια», δήλωσε η Rihanna.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Category SHOWBIZ & LIFE