Η πρώτη δισκογραφική εταιρεία στην Κύπρο είναι γεγονός!

Η πρώτη δισκογραφική εταιρεία στην Κύπρο είναι γεγονός!

Αφετηρία στην έκθεση «Made in Cyprus» θα κάνει η νέα startup δισκογραφική εταιρεία Airland Music.

Η Airland Music θα «ντύσει» μουσικά την τριήμερη έκθεση με διάφορους καλλιτέχνες που έχει στο δυναμικό της.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Ο επικεφαλής της Airland Music, Άριστος Βαττής δήλωσε πως, η έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών «Made in Cyprus» αποτελεί το ιδανικότερο ξεκίνημα για την εταιρεία καθώς, η εν λόγω έκθεση αναδεικνύει και στηρίζει τα κυπριακά προϊόντα και τις υπηρεσίες του νησιού, αλλά και η παρουσία τόσο του Δημάρχου Λεμεσού αλλά και των υπολοίπων αξιωματούχων δίνει κύρος στην προσπάθεια μας».

Η 4η Έκθεση «Made in Cyprus» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Ημερομηνίες & Ώρα:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017: 18:00 – 22:00

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017: 11:00 – 22:00

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017: 11:00 – 22:00

Χώρος Διεξαγωγής της Έκθεσης: Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ / Μαρίνα, Λεμεσός

Είσοδος: Η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τι είναι το Made in Cyprus;

Με γνώμονα την ανάγκη υποστήριξης των Κυπριακών προϊόντων και παράλληλα των διαφόρων Κυπριακών εταιρειών και παραγωγών, το World Trade Center Cyprus, πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη Κύπρο την έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών “Made in Cyprus”.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, βιομηχανιών και υπηρεσιών, καθώς έχουν πληγεί αφενός από την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νησιού τα τελευταία χρόνια και αφετέρου από τον εξωγενή ανταγωνισμό. Είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της Κύπρου και γνωριμίας με την τοπική επιχειρηματικότητα.

Στη συγκεκριμένη έκθεση παρεβρίσκονται εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους φορείς της Κύπρου και συμμετέχουν ντόπιοι παραγωγοί και Κύπριοι επιχειρηματίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την κουλτούρα του τόπου μας.

Category SHOWBIZ & LIFE