Η Μίνα Αρναούτη προειδοποιεί! Αυτός είναι ο άσος στο μανίκι της που θα φέρει τα πάνω κάτω

Η Μίνα Αρναούτη προειδοποιεί! Αυτός είναι ο άσος στο μανίκι της που θα φέρει τα πάνω κάτω

Έστειλε προειδοποίηση και όλοι μετρούν αντίστροφα για τον σεισμό που… έρχεται!

Η Μίνα Αρναούτη μετά από 9 μήνες από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, όπου έδωσε πραγματική μάχη για την ζωή της, προσπαθεί ξανά να βρει τους ρυθμούς της ζωής της και να αποκαταστήσει πλήρως την σωματική και ψυχική της υγεία…

Καθημερινά κάνει φυσιοθεραπείες, προκειμένου να μπορέσει αν επιστρέψει στην καθημερινότητά της πριν το τροχαίο, ενώ μέσα από τα social media επικοινωνεί με τον κόσμο περνώντας τα μηνύματά της προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί μέσα από το Facebook να δέχεται επιθέσεις που κατά καιρούς την κάνουν να ξεσπά, όμως εκείνη δεν πτοετείται. Είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παίξει μαζί της διαστρευλώνοντας τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Δείτε παρακάτω:

mii1

Χθες μάλιστα μέσα από το Facebook έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση δημοσιεύοντας τον άσο που έχει στο μανίκι της.»Εδώ είμαι ξαναπάιζω» ,έγραψε δείχνοντας αποφασισμένη για όλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Μίνα έχει ατράνταχτες αποδείξεις για τα όσα συνέβησαν την ημέρα που ο Παντελίδης έχασε τη ζωή του και το ποιος πραγματικά ευθύνεται γι΄αυτό και μαζί με τον δικηγόρο της θεωρούν πως έχει φτάσει η στιγμή να τα βγάλουν στο φως της δημοσιότητας. Θέλει να πάψουν να την θεωρούν ένοχη γι΄αυτό που έγινε και να μπορέσει να βρει ξανά τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής της. Δείτε τη φωτογραφία όλο νόημα που δημοσίευσε.

mii2

Πηγή: lifenewscy