Η Lorde δίνει γεύση από ένα ολοκαίνουριο τραγούδι – Τι ετοιμάζει;

Η Lorde δίνει γεύση από ένα ολοκαίνουριο τραγούδι – Τι ετοιμάζει;

Μία νέα έκπληξη φαίνεται πως επιφυλάσσει η Lorde.

Η Lorde δειγματίζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, εδώ και τέσσερα χρόνια, δεύτερου προσωπικού άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας από τη Νέα Ζηλανδία που άλλαξε την κατεύθυνση της pop μουσικής.

Πολλοί θα θεωρούσαν ότι το ντεμπούτο της Lorde στη δισκογραφία με το άλμπουμ «Pure Heroine» το 2013, όπου περιεχόταν το «Royals», συνοδευόταν από ένα βαρύ φορτίο. Τα δύο βραβεία Grammy σε σύνολο τεσσάρων υποψηφιοτήτων, οι ατελείωτες διθυραμβικές κριτικές και η άποψη του θρύλου David Bowie ότι η μουσική της «είναι σαν να ακούς το μέλλον», δεν είναι ό,τι συνηθέστερο για την παρθενική εμφάνιση ενός κοριτσιού μόλις 16 ετών.

Αντί να αγχωθεί και να λάβει ως ασήκωτη κληρονομιά τις διακρίσεις που σημείωσε στα πρώτα βήματά της , η 20χρονη Lorde προτίμησε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Να εμπνέεται από καθημερινές ιστορίες της ηλικίας της (έρωτες, πάρτι, η ζωή στην πόλη) και να τις μετατρέπει σε μουσική και λόγια.

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο «Melodrama», το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της που έχει συστήσει έντεκα τραγούδια όπως τα «Green Light», «Liability», «Perfect Places» και «Homemade Dynamite», έχοντας επαινεθεί στο μέγιστο από κοινό και κριτικούς.

Μολονότι το «Melodrama» κυκλοφόρησε από τη Lava Records και τη Universal Music τον προηγούμενο Ιούνιο, η Lorde φαίνεται ότι διαθέτει έτοιμο καινούριο υλικό, από το οποίο έδωσε μία μικρή γεύση στο προφίλ της στο Twitter, παραθέτοντας τους στίχους «Will u love me? Will You?».

Το απόσπασμα προέρχεται από ένα νέο τραγούδι ή μήπως η Lorde πρόκειται να διαθέσει την deluxe έκδοση του «Melodrama».

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενθουσιασμό να ακούσουμε τι έχει ετοιμάσει η αγαπημένη, νεαρή τραγουδίστρια.