Η Lady Gaga για τη Madonna: «Τη θαυμάζω παρόλο που μιλά άσχημα πίσω από την πλάτη μου»

Η Lady Gaga για τη Madonna: «Τη θαυμάζω παρόλο που μιλά άσχημα πίσω από την πλάτη μου»

Η κόντρα της Lady Gaga με τη Madonna δεν έχει εξασθενήσει.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Lady Gaga με τίτλο «Gaga: Five Foot Two» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο επιφύλασσε πολλές αποκαλύψεις.

Καταρχάς, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου την επιθυμία της να αποσυρθεί για ένα -άγνωστο- διάστημα από το δράση, προκειμένου να ξεκουραστεί από τους επίπονους, σωματικά και ψυχικά, τελευταίους δώδεκα μήνες.

Εκτός αυτού, γράφτηκε ένα νέο επεισόδιο στη σχέση της Lady Gaga με τη Madonna, η οποία δεν ήταν πάντα καλή. Η διένεξη είχε ξεκινήσει όταν η «Βασίλισσα της Pop» είχε κατηγορήσει τη «Mother Monster» για «αντιγραφή», θεωρώντας πως το «Born This Way» έμοιαζε πολύ με το δικό της «Express Yourself».

Εκείνη την εποχή, η Lady Gaga είχε απαντήσει: «Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνεις τη δύναμη του “Born This Way”. Δε θέλω να είμαι η αναθεματισμένη βασίλισσά σου, θέλω να είμαι φίλη σου. Δε χρειάζεται να είμαστε άλλο χωρισμένοι και να μας μισούν», είχε σχολιάσει χωρίς να κατονομάζει ευθέως τη Madonna.

Το ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two», που έκανε ντεμπούτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και θα προβληθεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, έφερε το θέμα ξανά στην επιφάνεια.

Σε μία από τις στιγμές όπου η Lady Gaga δίνει απεριόριστη πρόσβαση στην κάμερα στην προσωπική ζωή της, σχολιάζει για τη Madonna: «Τη θαυμάζω, παρόλο που μιλά άσχημα για εμένα πίσω από την πλάτη μου», λέει σε μία σκηνή στο σπίτι της στο Malibu.

Η Madonna, ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί της: «Η μόνη φορά που άσκησα κριτική στη Lady Gaga ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι είχε κλέψει ανερυθρίαστα ένα από τα τραγούδια μου. Δεν έχει καμία σχέση τίποτα με την κλοπή της κορώνας μου ή με το να θέλει το χώρο μου. Εκείνη έχει το δικό της χώρο και εγώ το δικό μου», είχε διευκρινίσει.

Πηγή: hit-channel.gr