Η Κύπρια σοπράνο Χρύσω Δημήτρη που εντυπωσίασε στο The Voice| Προκρίθηκε στα Live Cross Battles!

Η Κύπρια σοπράνο Χρύσω Δημήτρη που εντυπωσίασε στο The Voice| Προκρίθηκε στα Live Cross Battles!

Τη γνωρίσαμε στο 5ο Blind Audition του φετινού The Voice και εντυπωσίασε του κριτές με την εξαιρετική ερμηνεία της. Η 37χρονη σοπράνο από την Κύπρο, Χρυσώ Δημήτρη, κατάφερε να αποδώσει άρτια το πολύ δύσκολο «Φως» της Μαντούς και της Sertab Erener και προκρίθηκε στα battles του show πανηγυρικά. Την διεκδίκησαν και οι τέσσερις coaches λέγοντάς φοβερά σχόλια, ωστόσο η Χρύσω επέλεξε τον Σάκη Ρουβά κι εντάχθηκε στην ομάδα του.

Στη δεύτερη φάση, αυτή των battles, η κύπρια καλλιτέχνιδα βρέθηκε σε μια δύσκολη μάχη με δύο εξίσου δυνατές ερμηνεύτριες. Εκεί οι τρεις τους μαζί τραγούδησαν το «There Must Be An Angel». Η Χρύσω Δημήτρη συνέχισε επιτυχημένα την πορεία της στο The Voice παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για τα knock outs.

Στο δεύτερο επεισόδιο των knock outs η Χρυσώ τα έδωσε όλα, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα στο παιχνίδι. Με το «Alone», η τραγουδίστρια προκρίθηκε στα live cross battles για λογαριασμό της ομάδας του Σάκη Ρουβά και μας υπόσχεται ακόμη περισσότερες σπουδαίες και συγκινητικές ερμηνείες!

Της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία για τη συνέχεια του παιχνιδιού!!

Category SHOWBIZ & LIFE