Η Κωνσταντίνα άλλαξε look και μας αρέσει! (Photos)

Η Κωνσταντίνα άλλαξε look και μας αρέσει! (Photos)

Μια από τις πιο όμορφες καλλιτεχνικά στιγμές της διανύει η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση!

Λαμπερή και γεμάτη θετική ενέργεια, η Κωνσταντίνα απολαμβάνει τον ρόλο της μούσας στο θεατρικό παραμύθι “Πρίγκιπας & Φτωχός” της Κέλλυς Σταμουλάκη που παρουσιάζεται στο Αβάκιο Παιδικό Στέκι.

Από την πρώτη στιγμή που της προτάθηκε ο ρόλος της μούσας από την Κέλλυ Σταμουλάκη δέχθηκε με ενθουσιασμό να πειραματιστεί και στο θεατρικό σανίδι και αποδεικνύεται ότι έπραξε σωστά καθώς ο ρόλος της πάει πολύ!

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα την βδομάδα που μας πέρασε, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Βεργίνα στην Θεσσαλονίκη, στην παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα με τίτλο “Ευτυχείτε”.

Στην παράσταση, που αποτέλεσε το talk of the town της συμπρωτεύουσας, καθώς ήταν μια λαμπερή αναβίωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν εκτός από την Κωνσταντίνα οι: Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης και Εύη Σιαμαντά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τους επόμενους μήνες και παράλληλα με τις παραστάσεις της στο θέατρο, θα πραγματοποιήσει επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό.

Στις εμφανίσεις αυτές θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες της επιτυχίες, διαχρονικά τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει, όπως τα: Σημάδι, Θάλασσες, Κάιρο, Σαν τριαντάφυλλο, Μια Ελλάδα Φως, Πέντε Ανέμους, Κι αυτό το βράδυ, Το Δηλητήριο, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών καθώς και τα δύο νέα της τραγούδια -που υπογράφει ο Γιώργος Μουκίδης – και ένα είναι σίγουρο πως θα μας ταξιδέψει με τη μαγικά κρυστάλλινη φωνή της σε μοναδικές μελωδικές βραδιές.

constantina2 konstantina konstantina-3