Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τη «σκευωρία» κατά του Αγγελόπουλου! (video)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τη «σκευωρία» κατά του Αγγελόπουλου! (video)

Αυτός είναι ο λόγος που τον στοχοποίησαν

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη σήμερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όταν η πρώην παίκτρια του Survivor ξεπέρασε την αρχική αμηχανία αποκάλυψε αρκετά για τους Διάσημους και τη στάση τους απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αρχικά, η τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τον χθεσινό καβγά ανάμεσα στον Ντάνο και τον Γιάννη Σπαλιάρα, είπε: «Στη μέση είναι το δίκιο. Ο Γιάννης, ήταν λίγο χοντροκομμένο αυτό αλλά όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι τα κάνει κάτι τέτοια. Σίγουρα τον Γιώργο τον πείραξε. Όλο το βάρος έχει πέσει στον Γιώργο από όλη την ομάδα. Ο Γιώργος δεν μπορεί ούτε μία φορά να μην παίξει και τη νιώθει αυτή την ευθύνη. Τον πείραξε σίγουρα ότι δεν έφαγαν. Ο Γιώργος πεινάει πάρα πολύ».

Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο των Διασήμων; Βασικά, υπήρχε πραγματικός λόγος; «Ο λόγος που τον στοχοποίησαν είναι πρόφαση για μένα και είναι αυτό που έγινε με τα φαγητά. Ξεκίνησε από εκεί, αλλά μετά βόλεψε… Στην τελική, όλοι φάγαμε. Μαζί τα φάγαμε!», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.