«Η Ειρήνη Κολιδά ήταν έξαλλη και αγανακτισμένη! Μου είπε ότι…»

«Η Ειρήνη Κολιδά ήταν έξαλλη και αγανακτισμένη! Μου είπε ότι…»

«Το να έχεις πρόβλημα με πλευρά σου και να χορεύεις τόσο ωραίο τσιφτετέλι σε όλες τις παραγωγές του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ, επίσης με εκπλήσσει αυτό».

Μετά το ξέσπασμα που έκανε η Ειρήνη Κολιδά κατά της παραγωγής του Survivor, η Σοφία Αλατζά, από την εκπομπή “Όλα Καλά”, επικοινώνησε μαζί της.

«Την πίεσα λίγο να μας πει κάτι παραπάνω για το ποστ που έκανε. Θέλω να σου πω ότι ήταν έξαλλη, την άκουσα έξαλλη και αγανακτισμένη με ότι έγινε. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να το συνεχίσει όλο αυτό, μέχρι εκεί. Έκανε το ποστ, είπε τα παράπονά της για την παραγωγή του ΣΚΑΙ και δεν θα το συνεχίσει. Και όταν λέω δεν θα το συνεχίσει, εννοώ δεν θα κινηθεί νομικά», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Αλατζά.

Στη συνέχεια της συζήτησης και ακούγοντας όλα αυτά, ο Τάσος Ριζόπουλος είπε: «Πάντως, το να έχεις πρόβλημα με πλευρά σου και να χορεύεις τόσο ωραίο τσιφτετέλι σε όλες τις παραγωγές του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ, επίσης με εκπλήσσει αυτό. Όταν έχεις πρόβλημα με τον ΣΚΑΙ, δεν πας σε εκπομπές του ΣΚΑΙ και χορεύεις».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…