Η φρίκη της παιδικής πορνογραφίας στην Κύπρο σ’ ένα βίντεο

Η φρίκη της παιδικής πορνογραφίας στην Κύπρο σ’ ένα βίντεο

Η κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού στην Κύπρο καλά κρατεί. Τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας καταδεικνύουν πως το ειδεχθές κι αποτρόπαιο έγκλημα της παιδικής πορνογραφίας συνεχίζει να δίδει τροφή στις άκρως αρρωστημένες και κτηνώδεις ορέξεις ανθρώπων που μόνο άνθρωποι δεν πρέπει να λογίζονται.
Το παγκόσμιο εμπόριο βρεφών και παιδιών συνεχίζει να διοχετεύει στην αρρωστημένη αγορά αθώες ψυχές που αρκετές φορές βασανίζονται έως θανάτου με τον πιο φρικαλέο τρόπο μπροστά σε μία κάμερα προς ικανοποίηση των πλέον διεστραμμένων ορέξεων.
Ένα συνεχιζόμενο έγκλημα που δύσκολα μπορεί να συλλάβει έτσι απλά ο ανθρώπινος νους όταν διαβάζει την τετριμμένη πλέον είδηση πως ακόμη μία σύληψη για υπόθεση κατοχής και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού έχει ενώπιόν της η κυπριακή αστυνομία.
Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Κύπρο, για πρώτη φορά λύνουν τη σιωπή τους μπροστά στην κάμερα του philenews κι αποκαλύπτουν στον Παναγιώτη Δημόπουλο τις απίστευτες εικόνες απόλυτης φρίκης που αντικρύζουν σε κάθε υπόθεση που καλούνται να διερευνύσουν και περνά στα «ψιλά» της συνείδησής μας! Η παιδική προνογραφία στην Κύπρο δυστυχώς είναι εδώ κι όσα αποκαλύπτονται ξεφεύγουν από τις δύο απλές αυτές λέξεις δίνοντας άλλη διάσταση στην αδιανόητη ανθρώπινη διαστροφή που βασανίζει και σκοτώνει βρέφη και παιδιά στον πλέον παράλογο κι αρρωστημένο βωμό των δίποδων κτηνών.
Πηγή : philenews