Η επιστροφή του Bryan Adams – Greatest Hits album με δύο νέα τραγούδια

Η επιστροφή του Bryan Adams – Greatest Hits album με δύο νέα τραγούδια

Πολλοί οι καλλιτέχνες που κάνουν comeback φέτος και στην λίστα των επιστροφών προστίθεται άλλη μία. 3 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο Greatest Hits του Bryan Adams.

H νέα αυτή best of συλλογή θα περιλαμβάνει 21 τραγούδια, δύο εκ των οποίων θα είναι νέα. Ο Bryan Adams έχει αφήσει σίγουρα την δική του σφραγίδα στην ιστορία της μουσικής με επιτυχίες όπως (Everything I Do) I Do It For You  (με το ρεκόρ των 16 εβδομάδων στο #1 της Μεγάλης Βρετανίας) και Have You Ever Really Loved A Woman? αλλά και με πολλά βραβεία στην κατοχή του- ένα Grammy, ένα American Music Award, ένα Ivor Novello Award και αμέτρητα Juno Awards.

Έχει τιμηθεί από τις κυβερνήσεις του Καναδά και της Μεγάλης Βρετανίας για την προσφορά του στην μουσική και για το φιλανθρωπικό του έργο μέσα από το The Bryan Adams Foundation. Έχοντας στο ενεργητικό του 13 studio albums, 5 live albums, 5 συλλογές και πάνω από 75 singles, μας παρουσιάζει τα καλύτερα από αυτά στο Ultimate μαζί με δύο νέα τραγούδια που είναι το ‘Ultimate Love’ και το ‘Please Stay.’

Ο Bryan Αdams δήλωσε σχετικά:

As a songwriter and musician, you are always creating – it’s what you do. So even though this is an “ultimate” collection I’m always looking ahead. There are two new songs included ‘Please Stay’ and ‘Ultimate Love’ both written this year with the message that love still counts, even in uncertain times.

Ultimate tracklist:
1. Go Down Rockin
2. Can’t Stop This Thing We Started
3. Run To You
4. Ultimate Love -NEW-
5. Heaven
6. It’s Only Love (with Tina Turner)
7. Here I Am
8. When You’re Gone (with Melanie C)
9. Cloud Number Nine
10. (Everything I Do) I Do It For You
11. You Belong To Me
12. Summer Of ’69
13. Have You Ever Really Loved A Woman?
14. Somebody
15. Please Forgive Me
16. Cuts Like A Knife
17. The Only Thing That Looks Good On Me Is You
18. All For Love (with Sting & Rod Stewart)
19. Back To You
20. Please Stay -NEW-
21. 18 Til I Die

Ακούστε το ‘Please Stay’ και pre-order ΕΔΩ