Η επιστροφή των Spice Girls – Νέο album και TV Special

Η επιστροφή των Spice Girls – Νέο album και TV Special

Όπως φαίνεται οι Spice Girls θα κάνουν το comeback τους. Η Victoria Beckham έδωσε το πράσινο φως σε μια επανένωση των θρυλικών Spice Girls, σηματοδοτώντας επίσημα την προετοιμασία του νέου άλμπουμ των Spice Girls που ονειρευόμασταν εδώ και χρόνια. Μετά την επιβεβαίωση από την Mel B για επανένωση του συγκροτήματος χωρίς όμως την Posh Spice aka Victoria Beckham, ήμασταν ενθουσιασμένοι αλλά δεν πετάγαμε από την χαρά μας, επειδή Spice Girls χωρίς Victoria δεν γίνεται.

Τώρα, οι αναφορές επιβεβαίωσαν ότι η σχεδιάστρια μόδας θα συμμετάσχει πράγματι στο reunion, το οποίο θα περιλαμβάνει – Are You Ready For It? – ένα νέο άλμπουμ και ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι πέντε από αυτές είναι σε μυστικές συνομιλίες από το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν πως η επανένωση θα γίνει το 2018. Επίσης θα εργαστούν πάνω σε μια σειρά projects τα οποία θα περιλαμβάνουν και ένα TV Special επεισόδιο (;) που θα γιορτάζει την πορεία των Spice Girls.

Οι mega fans του συγκροτήματος μπορούν να ανακαλέσουν στην μνήμη τους τις προσπάθειες της Mel B πέρυσι για το reunion, οι οποίες έπεσαν στο κενό λόγω μη ενδιαφέροντος της Victoria για το project που οδήγησε το μέλος των Spice Girls σε δηλώσεις:

I do think they should sing new material, though, because what we did as the Spice Girls was so special. If they sang Spice Girls songs I think I might be a bit sad.

Το group θα συνεργαστεί στενά με το πρώην αφεντικό Simon Fuller για την επανένωση, η οποία πρόκειται να συμβεί το 2018 ή μόλις όλα τα Spice Girls μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε ένα μέρος.

It is not easy to get them all in the same place at the same time. But the team behind the reunion are delighted to have made it to this point.

Πηγή: musichunter.gr