Η έκρηξη της Μαίρης Συνατσάκη πρώτη φορά on camera!

Η έκρηξη της Μαίρης Συνατσάκη πρώτη φορά on camera!

Υπερασπίστηκε τον σύντροφό της!

Πριν από μερικές ημέρες ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, έκανε δηλώσεις στην κάμερα, αποφεύγοντας να μιλήσει για την παρουσιάστρια, γεγονός που συζητήθηκε έντονα.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, εντόπισε τη Συνατσάκη σε βραδινή της έξοδο και κλήθηκε να απαντήσει για τις δηλώσεις του ηθοποιού, μην μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

“Φυσικά και είναι πολύ ντροπαλός. Φυσικά και είναι πολύ αρχή που έχει να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι της δουλειάς που μέχρι πρότινος όταν τελείωνε μια πρεμιέρα του δεν είχε απ’ έξω κάμερες, γιατί δεν ήταν κανείς εκεί. Μου φαίνεται πολύ λογικό που είπε έστω κι αυτά τα λίγα λόγια που είπε. Δεν του αρέσει πάρα πολύ. Καταρχάς είναι ένας τρόπος να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν στην αρχή που δεν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν. Καθόλου δε με ενόχλησε. Τον ξέρω πολύ καλύτερα από όλους σας και καταλαβαίνω πίσω από τις λέξεις οπότε μου φαίνεται πολύ φυσικολογικό.

Έχω υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να ξέρω και τι είναι μοντάζ και τι είναι πολύ ωραίο να ειπωθεί την επόμενη μέρα. Και ένας να πει μα πήρε ψηλά τον αμανέ και ένας να πει μα όχι δεν ξέρει ακόμα το παιδί. Έχω κάνει πολλά χρόνια αυτό το σπορ για να βρεθώ απέναντι από μια τηλεόραση και να αισθανθώ κάτι, ή ότι κάποιος με προσέβαλε. Ξέρω ότι θα γινόταν αυτό. Κι εκείνος ξέρεις τώρα καλύτερα ότι για να αποφύγεις κάτι, απαντάς κάτι άλλο κι όχι αυτό”.

Category SHOWBIZ & LIFE