Η δισκογραφική Universal Music των ΗΠΑ, απειλεί τους συνθέτες του Toy με μήνυση!

Η δισκογραφική Universal Music των ΗΠΑ, απειλεί τους συνθέτες του Toy με μήνυση!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δράμα χωρίς Eurovision δεν υπάρχει και φέτος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Μετά το τέλος του σήριαλ για το αν τελικά το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό, μια νέα απειλή εμφανίσθηκε εν όψει. Μια από τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρείες των ΗΠΑ, η Universal Music, με εξώδικο που απέστειλε στους συνθέτες του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision 2018, τους προειδοποιεί για τη μήνυση που σκοπεύει να καταθέσει εναντίον τους. Η αιτία είναι, όπως ισχυρίζονται η αντιγραφή του Toy, με το τραγούδι Seven Nation Army των The White Stripes, που κυκλοφόρησε από τη Universal το 2003!

Δημιουργοί του Toy, είναι το δίδυμο των Doron Medalie και Stav Beger. Ο Meladie που ήταν ο συνθέτης και των συμμετοχών του Ισραήλ το 2015 και 2016, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω, δηλώνοντας στον τοπικό τύπο:

Εξεπλάγημεν όταν λάβαμε την εξώδικο και το χειριζόμαστε τώρα. Πιστεύω ότι το θέμα θα επιλυθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες με τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο πλευρές.
Ήδη το θέμα απασχολεί τα ισραηλινά μέσα, με τίτλους όπως : Κινδυνεύει η διοργάνωση της Eurovision 2019 στο Ισραήλ;

Φυσικά για να υπάρξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει η Universal Music να πραγματοποιήσει την απειλή της, να μηνύσει δηλαδή τους δημιουργούς του Toy και να κερδίσει δικαστικά την υπόθεση. Αυτό βέβαια προϋποθέτει αρκετό χρόνο. Εμείς πάντως θα παρακολουθούμε στενά το θέμα.

Παρακάτω ακούστε και τα δύο τραγούδια μαζί εδώ!

Πηγή: infegreece.com

Category SHOWBIZ & LIFE