Η δική μας Ελεωνόρα στο music.net.cy

Η δική μας Ελεωνόρα στο music.net.cy

Ελεωνόρα μου, «κάτι για να σε θυμόμαστε» μας δίνατε κάθε Παρασκευή και Κυριακή βράδυ στον ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΣΤΙΑ.

Ναι, ήταν μια παράσταση με τον Κλίφ και τη Ρόουζ. Ο Κλιφ συναντά τυχαία την Ρόουζ στο μαγαζί που δουλεύει όταν χαλά η νταλίκα του. Μέσα από τον διάλογο τους αποκαλύπτεται ότι αυτοί οι φαινομενικά αντίθετοι άνθρωποι έχουν κάτι κοινό, ζητούν και η δύο πεγνωσμένα ανταπόκριση στην αγάπη.

Στο έργο βλέπουμε μια κοπέλα με ανασφάλειες. Εσύ, αλήθεια , είχες κάποιες ανασφάλειες όταν σου πρότειναν να παίξεις αυτό το ρόλο;
Πάντα έχω ανασφάλειες όταν πρόκειται να αναλάβω έναν καινούργιο ρόλο. Οι ανασφάλειες συνήθως κυμαίνονται μεταξύ του αν θα τα καταφέρω τελικά να βρω την αλήθεια μέσα μου ώστε να είμαι πειστική ως ο εκάστοτε χαρακτήρας και αν θα τα καταφέρω να μη θυμίζω προηγούμενους ρόλους ή ακόμα και εμένα την ίδια.

Με τον συμπρωταγωνιστή σου δέσατε εύκολα;
Πανεύκολα. Αυτό οφείλεται στα χρόνια φιλίας μου με τον Αντρέα και εκφράζεται με μια καταπληκτική χημεία επί σκηνής.

Αν ήσουν με κάποιον που δεν σε ενέπνεε πιστεύεις ότι θα επηρεαζόταν το παίξιμο σου;
Εκατό τοις εκατό. Το να με εμπνέουν οι συνεργάτες μου αλλά και γενικότερα το περιβάλλον όπου εργάζομαι, είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για μένα και το επιζητώ σε κάθε μου δουλειά.

Η «ΡΟΖΊΤΑ» πιστεύεις αντιπροσωπεύει κάποια σημερινά κορίτσια ;
Ίσως να αντιπροσωπεύει κατά κάποιο τρόπο κάποια κορίτσια που είναι αθεράπευτα ρομαντικά. Η Ρόουζ είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα με βαθιές ευαισθησίες. Η διαφορά νομίζω βρίσκεται στο ότι τα σημερινά κορίτσια έμαθαν να κρύβουν τις ευαισθησίες τους ενώ η Ρόουζ δεν ντρέπεται για αυτές.

Θα ήθελες να συμμετάσχεις και σε κάποια τηλεοπτική σειρά ;
Δεν μπορώ να πω ότι η τηλεόραση είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Το κυπριακό κοινό αγαπά το θέατρο κατά τη γνώμη σου ;
Με την πάροδο του χρόνου νομίζω η αγάπη του κυπριακού κοινού για το θέατρο μεγαλώνει σιγα σιγά και αυτό είναι ευχάριστο.

Όταν κάνει κρύο λένε είναι καιρός για δύο , εσύ πιστεύεις ότι η αγάπη και η συντροφικότητα έχει εποχή ;
Χαχα όχι καθόλου. Αντιθέτως πιστεύω πως η αγάπη είναι το τελευταίο πράγμα που έχει εποχή ή timing.

Είσαι άνθρωπος που δίνεσαι εύκολα ; Δίνεις απλόχερα την αγάπη σου ;
Είμαι άνθρωπος που έχω πολλή αγάπη να δώσω ακριβώς επειδή μεγάλωσα με πολλή αγάπη. Τόση πολλή που έχω αποθέματα και για όσους ανθρώπους τη χρειάζονται. Φτάνει να θέλουν να την δεχθούν.

Με τον Deejay93,5 ποια η σχέση σου;
Ο Deejay93,5 είναι ένα κομμάτι της ζωής μου πολύ γλυκό. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ραδιόφωνο και χάρη στον Deejay93,5 το όνειρό μου αυτό πραγματοποιήθηκε

H ώρα 10 με 1 οι ακροατές σου τι τραγούδια θα ακούσουν;
Τραγούδια για κάθε διάθεση. Η γενική φιλοσοφία του σταθμού είναι η μουσική να σου αφήνει μια ευχάριστη γεύση. Χωρίς να σημαίνει κιόλας ότι και η μελαγχολία δεν μπορεί να είναι γλυκιά. 🙂

Τι δώρο θες από τον Άγιο Βασίλη;
Έμαθα να περιορίζομαι σ’αυτά που χρειάζομαι παρα σε αυτά που θέλω. Συνεπώς δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό που να χρειάζομαι και να μην το έχω.