Η Demy ξανά στην Οδησσό για μια ιδιαίτερη εμφάνιση!

Η Demy ξανά στην Οδησσό για μια ιδιαίτερη εμφάνιση!

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της Demy στην Οδησσό!

Tην επιστροφή της στην Ουκρανία πραγματοποίησε η φετινή μας εκπρόσωπος Demy σε ειδική εκδήλωση στην Οδησσό. Συγκεκριμένα, στις 2/9 η Demy παρευρέθηκε στα εγκαίνια ενός πάρκου που είναι αφιερωμένο στους πρώτους Έλληνες αποίκους στην Οδησσό και πραγματοποίησε ειδική συναυλία.

Ο ιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας «Gefest» και ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Ίδρυμα Μπούμπουρα» κος Παντελεήμονας Μπουμπούρας, συνέβαλαν στην κατασκευή του ελληνικού πάρκου στην Οδησσό. Στις 3 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ημέρα της Οδησσού, διεξήχθη συναυλία σολίστ και μουσικών του Δήμου Αμφιλοχίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στο Εθνικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Ίδρυμα Μπούμπουρα”. Στο πρόγραμμα συναυλιών έγιναν μουσικές αφιερώσεις στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Σταύρο Κουγιουμπτζή.

Να θυμίσουμε ότι η Demy τίμησε την ιστορική διασπορά στην Οδησσό, γυρίζοντας το επίσημο βίντεοκλιπ της για τη Eurovision του 2017 στην πόλη. Τη Demy συνόδευσε στην Οδυσσό ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.

 

Soundchecking! See you in a bit Odesa! It’s gonna be amaaazing! ❤️❤️

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on