Οι Daft Punk ίσως τελικά περιοδεύσουν το 2017

Οι Daft Punk ίσως τελικά περιοδεύσουν το 2017

Τον περασμένο μήνα ένας μαζικός πανζουρλισμός επικράτησε σε όλο το web από φήμες που ήθελαν τους Daft Punk να ξεκινάνε μια πιθανή περιοδεία το 2017.

Όλα ξεκίνησαν από μια φαινομενικά αθώα σελίδα (τώρα έχει αφαιρεθεί) στην ιστοσελίδα του Lollapalooza, που έλεγε πως το δίδυμο των Γάλλων θα είναι στο headline του φεστιβάλ του επόμενου έτους. Τότε το αρνήθηκαν αλλά τώρα εμφανίζονται ακόμα περισσότερες αποδείξεις που θέλουν το συγκρότημα να παίρνει τους δρόμους πολύ σύντομα.

Μια μυστηριώδης ιστοσελίδα με τίτλο ALIVE 2017 έχει εμφανιστεί και ίσως αυτό από μόνο του να λέει πολλά. Βλέπετε οι Daft Punk έχουν βγάλει δύο live άλμπουμ που ονομάζονται «Alive 1997» και «Alive 2007» και έχουν πάρει το όνομά τους από τις δύο περιοδείες τους, που συμβαίνουν μια φορά σε μια δεκαετία,  κάτι που συμβάλλει στη θεωρία ότι θα συνεχιστεί η παράδοση, με περιοδεία το 2017.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στη σελίδα υπάρχουν κρυμμένοι οι αριθμοί ’23’ ’05’ ’33’ ’22’ και οι θεωρίες για το μπορεί να σημαίνουν είναι πολλές. Σύμφωνα με χρήστες του Reddit που έψαξαν λίγο στο κώδικα της σελίδας βρήκαν πως οι αριθμοί μεταφράζονται σε συντεταγμένες για τις πόλεις του Παρισιού, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Σάο Πάολο, την Ίμπιζα και το Ίντιο. Με άλλα λόγια, όλες οι μεγάλες πρωτεύουσες που ένας καλλιτέχνης του διαμετρήματος των Daft Punk  θα έπαιζε σε μια διεθνή περιοδεία.

Το μυστήριο όμως δε σταματάει εδώ. Υπάρχει, επίσης, στο site η γραμμή «WAKE DATE 27-10-2016», ημερομηνία ένα μήνα μετά της δημιουργία της σελίδας και λέγεται ότι είτε θα υπάρξει μια ανακοίνωση  τότε είτε θα βγει νέα μουσική στις 27 Οκτωβρίου.