Η Cablenet χορηγός της συναυλίας των Scorpions στην Κύπρο

by Νίκος Παπασταύρου | 09/02/2019 10:26

[1]

Το μεγαλύτερο μουσικό event  της χρονιάς είναι γεγονός. Μετά από 13 χρόνια,το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία στο κλειστό γήπεδο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό,

το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019[2].

Οι Scorpionsέφτασαν σήμερα στην Κύπρο με τρία διαφορετικά αεροπλάνα, τα οποία, εκτός από το συγκρότημα, μετέφεραν κι ένα τεράστιο όγκο εξοπλισμού για να «στήσουν» την πιο άρτια συναυλία.

Η Cablenet ως υπερήφανος χορηγός του event, υποδέχτηκε το θρυλικό συγκρότημα κατά την άφιξη του, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Κατά την υποδοχή του συγκροτήματος, η Marketing Manager της Cablenet δήλωσε «Σήμερα, η Cablenet καλοσωρίζει τους θρυλικούς Scorpions στην Κύπρο. Eνα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών, με τραγούδια που έχουν αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έγιναν «χρυσά» και «πλατινένια» πάνω από 200 φορές, είναι εδώ, μαζί μας. Η Cablenet ως υπερήφανος χορηγός του μεγαλύτερου μουσικού event της χρονιάς στην Κύπρο ανυπομονεί μαζί με τους χιλιάδες fans του συγκροτήματος, να τους δει στη σκηνή, για να ζήσουμε όλοι μια αξέχαστη εμπειρία!.

Cablenet. Ένας ολοκληρωμένος Μωβ Κόσμος

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/02/image001.png
  2. το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019: https://www.facebook.com/events/174185906836290/

Source URL: http://www.music.net.cy/i-cablenet-chorigos-tis-synaylias-ton-scorpionsstin-kypro/