Γιώργος Περρής: Σημαντική διάκριση για τον Έλληνα ερμηνευτή – Τραγούδησε στο πλευρό της Lara Fabian (vid)

Γιώργος Περρής: Σημαντική διάκριση για τον Έλληνα ερμηνευτή – Τραγούδησε στο πλευρό της Lara Fabian (vid)

Μάγεψε ο Γιώργος Περρής στις συναυλίες της Lara Fabian!

Με standing ovation αντάμειψε το κοινό τον Γιώργο Περρή στις τρεις τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της Lara Fabian στον Καναδά.

Η σούπερσταρ Lara Fabian, πολύ αγαπημένη και του ελληνικού κοινού που την αποθέωσε στις δύο sold out συναυλίες της την περασμένη άνοιξη στην Αθήνα, προσκάλεσε στη σκηνή τον Γιώργο Περρή στις 3 τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της.

Περίπου 12.000 θεατές παρακολούθησαν την εμφάνιση του Γιώργου Περρή στο πλάι της Lara Fabian στο Theatre St. Denis στο Μόντρεαλ και στο Centre Videotron στο Κεμπέκ.

Οι δύο ερμηνευτές, τους οποίους συνδέει βαθειά φιλία, τραγούδησαν μαζί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της Fabian, το «Tu es mon autre», ντουέτο που είχε κάνει με τη θρυλική τραγουδίστρια Maurane, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή τον περασμένο Μάιο.

Παρουσιάζοντας τον Γιώργο Περρή στο κοινό, η σπουδαία τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στη Maurane και έπειτα στη σημασία που έχει ο Γιώργος για τη ζωή της:

«Όταν έχασα την Maurane, που ήταν σαν μεγάλη μου αδερφή, αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να τραγουδήσω ξανά το τραγούδι αυτό χωρίς εκείνη.

Απόψε, τι καλύτερο από τη χαρά του να το τραγουδώ με έναν πολύ σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή, αλλά κυρίως με κάποιον που θεωρώ πραγματικό μου αδερφό».

Πριν αποχωρίσει οριστικά από τη σκηνή, ο Γιώργος Περρής τραγούδησε και το Broken Vow, τραγούδι που έχει γράψει η ίδια η Fabian και που έχουν ηχογραφήσει και οι δύο καλλιτέχνες και συμπεριλάβει σε δισκογραφικές τους δουλειές.

Στα πλαίσια της περιοδείας της, η κορυφαία γαλλόφωνη τραγουδίστρια ερμήνευσε κάποιες από τις κλασικές επιτυχίες της όπως τα “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adagio” αλλά και το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Papillon” από τον επερχόμενο δίσκο της.

Category SHOWBIZ & LIFE