Γίνε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης Λανίτης Family και ξεκίνα να κερδίζεις

Γίνε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης Λανίτης Family και ξεκίνα να κερδίζεις

Με σύνθημα «Μαζί, κερδίζουμε σαν οικογένεια», το Φρέσκο Γάλα Λανίτης λέει «ευχαριστώ» στους καταναλωτές που το εμπιστεύονται

Η οικογένεια του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης μεγαλώνει και καλεί τους καταναλωτές να γίνουν μέλη της μέσα από το Λανίτης Family, το πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να συγκεντρώσει πόντους και να τους εξαργυρώσει μέσα από την ειδική συνεργασία που έχει εξασφαλιστεί με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Με αυτόν τον τρόπο, το Φρέσκο Γάλα Λανίτης ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με τους καταναλωτές, τους κάνει ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειάς του και δημιουργεί μια νέα πρωτοποριακή εμπειρία αλληλεπίδρασης που αντανακλά την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες της Α/φοιΛανίτη.

Μέσα από έναν καινοτόμο μηχανισμό, το ΛανίτηςFamilyσας επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνετε. Με κάθε 10 κωδικούς που βρίσκονται κάτω από τα καπάκια Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης,οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 10 ευρώ για τα καταστήματα Public*. Όσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνει κανείς, τόσο ανεβαίνει στα σχετικά «επίπεδα», με τους καταναλωτές που βρίσκονται στα δύο πιο υψηλάεπίπεδανα τους περιμένειμια επιπλέον έκπληξη!Η καταχώρηση των πόντων γίνεται είτε μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος ανταμοιβής,είτε μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές σε iOSκαι Android.

«Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης μεγαλώνει την οικογένειά του και εντάσσει σε αυτή τους καταναλωτές του. Η αφοσίωσή τους είναι αξιοσημείωτη και τώρα είναι η στιγμή να τους πούμε το δικό μας “ευχαριστώ”. Εξάλλου, οικογένεια σημαίνει φροντίδα, σημαίνει να λες ευχαριστώ σε αυτούς που αγαπάς. Ο τρόπος που λειτουργεί το Λανίτης Family είναι πρωτοποριακός και διαδραστικός, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα μεταξύ των καταναλωτών μας. Η κίνηση αυτή αποτυπώνει την ιστορία και τις αξίες της Α/φοιΛανίτη, η οποία εδώ και 76 χρόνια προσφέρει κορυφαία ποιότητα και γεύση στους Κύπριους», τόνισε ο Βαγγέλης Μόσχος, CountrySalesMangerτης Α/φοιΛανίτη.

Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού από το 2001. Πάντα με σεβασμό προς τους καταναλωτές, η Α/φοιΛανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ για το Λανίτης Family.

 

Category BRANDS, Featured