Γιατί διαλύθηκαν οι Boys and Noise;

Γιατί διαλύθηκαν οι Boys and Noise;

Ο Άρης Μακρής αποκαλύπτει τους λόγους που οι Boys and Noise ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Γιατί διαλύθηκαν οι Boys and Noise;

Το συγκρότημα που κατέκτησε τις καρδιές της νεολαίας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013. Τα μέλη του, ο Άρης Μακρής, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, και ο Δημήτρης Γιαννούλης (aka Jimmy Gian, δήλωσαν συμμετοχή σε διαγωνισμό που διοργάνωνε γνωστή μάρκα με τη φιλοδοξία να τους επιλέξουν οι Playmen ως τα ταλέντα που θα διαγωνιστούν.

Οι Playmen είχαν ως στόχο τη δημιουργία ενός boy band και γι’ αυτό επέλεξαν τα τρία αυτά άτομα μέσα από χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής. Το Σεπτέμβριο του 2013 οι Boys and Noise αναδείχθηκαν νικητές του διαγωνισμού και τους ανέλαβε επίσημα η δισκογραφική εταιρεία της PanikRecords.

Οι Boys and Noise είχαν εμφανιστεί στην ετήσια συναυλία για την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» στο ΟΑΚΑ, σε συναυλία στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στα Video Music Awards, ενώ συμμετείχαν και στην περιοδεία «The Ace Of Hearts Tour» του Σάκη Ρουβά.

Τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2016.

Ο Άρης Μακρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Για Την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και μίλησε για τους λόγους διάλυσης του συγκροτήματος και τις σχέσεις που έχουν σήμερα τα μέλη του.

«Δεν είναι ότι μιλάω (με τα υπόλοιπα μέλη) φάση παρέα, αλλά έχουμε καλή σχέση. Κράτησε το συγκρότημα τρία χρόνια θεωρήσαμε ότι έκανε ένα κύκλο, μικρό πολύ», είπε. «Αλλά ο στόχος μας ήταν να το σταματήσουμε όταν ήμασταν στην κορυφή κι όχι όταν θα πέφταμε. Ήταν απόφαση κοινή, δεν εκβιάστηκε κάποιος», σχολίασε.

Πηγή : HIT CHANNEL