Γιάννης Χατζόπουλος: «Η γυναίκα μου ζηλεύει πολύ, ασύστολα, πεθαίνει από τη ζήλια»

Γιάννης Χατζόπουλος: «Η γυναίκα μου ζηλεύει πολύ, ασύστολα, πεθαίνει από τη ζήλια»

Ο Γιάννης Χατζόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του και την οικογένειά του.

Σου αρέσει να μικροδείχνεις;

Αμέ, αυτό είναι καλό, γιατί έχει μεγαλύτερο εύρος στις γυναίκες σε θέλουν όλες! (Γέλια.) Η γυναίκα μου ζηλεύει πολύ, ασύστολα, πεθαίνει από τη ζήλια, όλοι… (Γέλια.)

Ζηλεύει η σύζυγος σου τώρα που έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό και  ιδιαίτερα στις γυναίκες;

Φυσικά, αναγκαστικά ο άλλος βράζει και λίγο στο… ζουμί του, θέλει δεν θέλει, άμα «το έχει» και λίγο με τη ζήλια. (Γέλια.) Εγώ δεν ζηλεύω, ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω, τι θα δώσω και τι θα πάρω, Τα δίνω όλα και όποιος θέλει… αγοράζει. Αν όχι, δεν χάλασε και ο κόσμος «άντε γεια», υγεία και καλή καρδιά.

 Παντρεύτηκες σε μικρή ηλικία κι έχεις αποκτήσει κι ένα γιο.

Η σχέση με το γιο μου είναι άλλη φάση, είναι ο Νίκος Χατζόπουλος τζούνιορ, βλέπω πράγματα δικά μου, είναι το αίμα μου. Μεγαλώνει, κάνει κινήσει, μοιάζει σ’ εμένα, είναι κούκλος.

Καριέρα και οικογένεια συνδυάζονται καλά;

Πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι. Λείπεις πολύ, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου μπορεί να παίρνει αφορμές από πράγματα που μπορεί να μην είναι τίποτα για σένα, αλλά για εκείνον… θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ακόμα ένα παιδάκι. Το πικ θα είναι τα τρία παιδιά.

Η σχέση με τον δικό σους πατέρα ποια είναι;

Ο πατέρας μου είναι κοντά μου από μικρός, όταν ξεκίνησα, είτε να με βοηθάει ή να με αποτρέπει από κάποια άλλα, όταν δει ότι πάω να κάνω βλακεία. Δουλεύουμε μαζί πολύ τα καλοκαίρια. Πάντοτε με έριχνε στα βαθιά, όταν βγαίνουμε να κάνουμε δουλειά. Έχει παρεξηγηθεί τις τελευταίες εποχές η δουλειά αυτή, παίρνουν όλοι ένα μικρόφωνο και λένε: «Είμαι τραγουδιστής». Το όπλο του τραγουδιστή είναι το ρεπερτόριο, για το οποίο κυριολεκτικά έχω «φάει ξύλο» για να έχω να λέω. Σε ένα πανηγύρι στη Νάξο θα πω νησιώτικα, στην Κρήτη θα πω κρητικά. Έτσι, μπορείς να σταθείς όπου θέλεις.

Πηγή: Λοιπόν