«Γι’ αυτό σταμάτησέ με» – Η ανερχόμενη Τάνια Καρρά μας συστήνεται!

«Γι’ αυτό σταμάτησέ με» – Η ανερχόμενη Τάνια Καρρά μας συστήνεται!

To νέο κορίτσι της ελληνικής μουσικής, η Τάνια Καρρά την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα απο τις auditions του Greek Idol αλλά και μέσα απο τα live στα οποία ξεχώρισε ιδιαίτερα για την ερμηνεία της και έχοντας ξεκινήσει δυναμικά πριν λίγο διάστημα τις εμφανίσεις της στο Frangelico μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, την Ελένη Χατζίδου, τον Σάκη Αρσενίου αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη, επιστρέφει δυναμικά και μας παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο “Γι’ αυτό Σταμάτησέ με“, παίρνοντας φόρα χωρίς σταματημό προς την κορυφή.

Ένα ιδιαίτερο άκουσμα το οποίο απο το πρώτο λεπτό σε κερδίζει και σε κάνει να το ακούσει ξανά και ξανά με το ίδιο πάθος, με την ερμηνεία της τραγουδίστριας να εντυπωσιάζει σε πολλά σημεία σε συνδυασμό με την δυναμική μελωδία που ντύνει μοναδικά το νέο τραγούδι. Μια λαική φωνή που σίγουρα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη με το πρώτο δείγμα της τραγουδίστριας να έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει οι Ιωσήφ Κοτσυφάκης (Joe Minor), Παναγιώτης Βλασακούδης (Revo), Σίμος Κίναλης, Μάνος Δεδεβέσης (Snapyourfingaz), Stan ενώ τους στίχους ο ίδιος ο Stan.

To νέο single κυκλοφορεί μέσα απο την Icon Music/Panik Platinum.