Γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα!

Γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα!

Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε μυστικό γάμο και σήμερα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον 29χρονο σύζυγο της Γιάννη.

«Θέλω πριν ξεκινήσουμε να σου πω… Να σου ζήσει Αθηναΐδα Νέγκα το κοριτσάκι σου! Γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα ένα καταπληκτικό κοριτσάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει! Γερό και τυχερό να είναι! Ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις της μετά το ευτυχές γεγονός. Ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος θα έρθει αύριο θα μας πει περισσότερα γιατί είναι σίγουρο πως είναι από τους πρώτους που ήδη βρέθηκαν ή θα βρεθούνε εκεί. Πολλά φιλιά! Αθηναΐς ελπίζω να μας βλέπεις και να ακούς τις ευχές που σας δίνουμε για το κοριτσάκι σου» είπε ο Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποκαλύπτοντας πως γέννησε η παρουσιάστρια και στέλνοντας τις ευχές όλων.

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της μόλις πριν δύο μήνες μέσα από τη στήλη της στα Παραπολιτικά γράφοντας: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα.

Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».