Έτοιμος για γάμο ο Γιάννης Κότσιρας! Ποια είναι η τυχερή;

Έτοιμος για γάμο ο Γιάννης Κότσιρας! Ποια είναι η τυχερή;

Έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Κατερίνα Πέρρου δηλώνει ο Γιάννης Κότσιρας. Ο τραγουδιστής, ο οποίος κρατάει τις λεπτομέρειες του δεσμού του με τη μελαχρινή Βορειοελλαδίτισσα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα!

Πριν από περίπου έξι μήνες μια διαδικτυακή ανάρτηση ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε κλειστό κύκλο, με τη νύφη μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Οι πληροφορίες ήθελαν το παιδί που περίμεναν να είναι αγοράκι και ότι θα έπαιρνε το όνομα Νικόλας, από τον πατέρα του τραγουδιστή. Η είδηση έκανε το γύρο των sites αλλά και των social media, προκαλώντας σάλο. Μέχρι τη στιγμή που ο δήθεν «γαμπρός» διέψευδε τόσο τον γάμο όσο και την εγκυμοσύνη.

Σήμερα, όμως, τα δεδομένα φαίνεται ότι άλλαξαν και ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει talk of the town και όλοι έχουν να λένε για την ήρεμη και τρυφερή σχέση τους.

«Να γίνουν αληθινά»

«Εχω μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή, αλλά δεν μου αρέσει να την κάνω γύρα στα κανάλια. Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα και περιμένω παιδί. Εύχομαι, όμως, όλα αυτά να γίνουν αληθινά!» είπε ο Γιάννης Κότσιρας χαμογελώντας στην κάμερα. «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, γι’ αυτό λέω ότι προστατεύω τη σχέση μου, για να μη με ματιάσετε! Θέλω να κάνω οικογένεια» είπε στη συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Μετά το διαζύγιο με την επί 15 χρόνια σύζυγό του Μαριλένα -η οποία εκτελούσε και χρέη μάνατζέρ του- και επτά χρόνια από τον χωρισμό του από τη Ραλλία Χρηστίδου ο ερμηνευτής είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του στο πλευρό της όμορφης Κατερίνας του.

Category SHOWBIZ & LIFE