Έρχεται νέο τραγούδι από την Άννα Ηρακλέους με την υπογραφή του Μάριου Χαπέρη!

Έρχεται νέο τραγούδι από την Άννα Ηρακλέους με την υπογραφή του Μάριου Χαπέρη!

Μαζί και το video clip του…

Την γνωρίσαμε πριν από 3 χρόνια μέσα από τη συνεργασία της στο διπλό video clip ”Ραβασάκι – Θα με τρελάνεις” με το Γιώργο Τσαλίκη. Το ”Θα με τρελάνεις” σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους του Μάριου Χαπέρη ξεπέρασε στο Youtube τα 12.000.000 views. Στη συνέχεια 1 χρόνο μετά κυκλοφόρησε μέσο της GABI Music άλλο ένα τραγούδι, αυτή την φορά σε συνεργασία με τον ράππερ TUS με τίτλο “Αγαπήσου”. Το τραγούδι ξεπέρασε τα 1.300.000 views στο Youtube ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στο Central Live Club στο πλάι του Γιώργου Τσαλίκη και Πάνου Καλίδη.
Αυτή τη φορά ετοίμασε μαζί με το παραγωγό και μάνατζερ του Γιώργου Τσαλίκη, Μάριο Χαπέρη ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι που σε συνδυασμό με το video clip αναμένεται να κάνει χαμό σε όλα τα clubs και να ακουστεί δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας & Κύπρου. Τα γυρίσματα του video clip έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό και διήρκεσαν περισσότερο από 20 ώρες.

Φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου τραγουδιού της Άννας Ηρακλέους μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου μέσα από το επίσημο κανάλι της GABI Music στο Youtube.