Επιτυχημένη Παρουσία και Βραβεύσεις της Louis Hotels στην World Travel Market στο Λονδίνο

Επιτυχημένη Παρουσία και Βραβεύσεις της Louis Hotels στην World Travel Market στο Λονδίνο

Η Louis Hotels είχε και φέτος μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε στις 5-8 Νοεμβρίου. Στο εντυπωσιακό της περίπτερο η Louis Hotels,παρουσίασε σε χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, οι περισσότεροι επαγγελματίες στον τομέα τουρισμού, τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα, εκπρόσωποι της Louis Hotels είχαν επαφές με τουριστικούς οργανισμούς και πράκτορες από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές τις επαφές δόθηκε στην προώθηση των υφιστάμενων αλλά και νέων ξενοδοχείων της όπως το Louis Ivi Mare, του πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Πάφο και πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Μάιο του 2019.

H World Travel Market έχει καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως και φέτος πραγματοποιήθηκε για 39η φορά. Περισσότεροι από πενήντα ένας χιλιάδες εκθέτες από 38 διαφορετικούς τομείς τουρισμού, εστίασης και ταξιδιών συμμετείχαν φέτος, γεγονός που καταδεικνύει τη δημοτικότητα αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχει στην τουριστική βιομηχανία.

Επιπρόσθετα, σε μια ξεχωριστή βραδιά, σε δείπνο που παράθεσε η TUIσε πάνω από 300 επιλεγμένους συνεργάτες της από όλο τον κόσμο, δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels, το The King Jason και το Nausicaa Beach, έλαβαν χρυσά βραβεία καθώς ψηφίστηκαν από τους πελάτες της TUIανάμεσα στα 4καλυτέραξενοδοχεία στην κατηγορία τους.

Συγκεκριμένα,το King Jason έλαβε  το «Gold Award Over all Winner» στην κατηγορία First Choice Premier ενώ το Louis Nausicaa το «Gold Award Over all Winner» στην κατηγορίαTUI Family Life. Οι διακρίσεις αυτές θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές αφού κάθε χρόνο οι απαιτήσεις της TUI αυξάνονται και ως εκ τούτου γίνονται όλο και πιο επιλεκτικοί στα ξενοδοχεία που βραβεύουν διεθνώς.

Category BRANDS