Επίθεση Λιάγκα κατά Στικούδη! Τι εξόργισε τον παρουσιαστή;

Επίθεση Λιάγκα κατά Στικούδη! Τι εξόργισε τον παρουσιαστή;

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τραγουδά «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στο Πρωινό και έγινε χαμός! Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Με μια σωστή φωνή, δεν έχει φωνάρα, και είναι σέξι. Και βγαίνει και ‘κονομάει και μπράβο της. Θα πλήρωνα εισιτήριο να πάω να τη δω. Σε ποιον έχει να αποδείξει τι και τραγουδάει ντυμένη έτσι σαν καλόγρια, έτοιμη να πάει μοναχή… Δεν μπορεί τη μία ημέρα να φοράει το στρινγκ και την άλλη μέρα… Τρελαίνονται οι άνθρωποι… Όλοι όσοι τραγουδάνε Θεοδωράκη ή Σιδηρόπουλο νομίζουν ότι γίνονται σοβαροί. Γελοιοποιούνται όμως! Για μένα όποιος το σκέφτηκε, την καταστρέφει!», και τόνισε ότι είναι στημένο και τον απογοήτευσε η Κατερίνα!

«Γιατί πρέπει να είμαστε ένα πλυντήριο που πρέπει να βάλουμε στην ίδια θερμοκρασία την κοπέλα που εμφανίζεται με ένα στρινγκ μέχρι εδώ και φαίνεται το αντιαισθητικό μαύρισμα του μαγιό, με τον Παύλο Σιδηρόπουλο;» πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης…

stikoudi_sidiropoulos

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Category SHOWBIZ & LIFE