Έλενα Παπαρίζου | Γιατί αρνήθηκε να εκπροσωπήσει τη Κύπρο στη Eurovision με το “Fuego”;

Έλενα Παπαρίζου | Γιατί αρνήθηκε να εκπροσωπήσει τη Κύπρο στη Eurovision με το “Fuego”;

Οι δηλώσεις της σε γνωστό περιοδικό.

Στο DownTown Κύπρου παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου και φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον λόγο που αρνήθηκε φέτος να εκπροσωπήσει την Κύπρο με το Fuego, το οποίο συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Όπως είναι γνωστό, η ίδια αρχικά βρισκόταν σε πολύ στενές επαφές με τους υπεύθυνους της κυπριακής αποστολής για να επιστρέψει στον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision με το Fuego. Ωστόσο επέλεξε να μην πάρει μέρος με τα χρώματα της Κύπρου κι απαντά στις ερωτήσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου ως εξής:

– Γιατί, τελικά, επέλεξες να μην είσαι φέτος εκείνη που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο με το «Fuego» του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, αφού είναι γνωστό πως ήσουν η πρώτη επιλογή, τόσο του ΡΙΚ όσο και του συνθέτη;

Θα σου εξηγήσω, για να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό. Εννοείται πως λάτρεψα, από την αρχή, το τραγούδι – άλλωστε, το ‘χει γράψει ο αγαπημένος μου, Άλεξ Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο συνεργαζόμαστε ήδη από τους Antique. Ένιωθα, απλώς, πως δεν ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω εγώ, στη συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή μου. Αυτό. Τόσο απλά.

-Πώς σου φάνηκε η Φουρέιρα;

Ήτανε καταπληκτική, τη θαύμασα! Θα μπορούσε -και έπρεπε!- να βγει πρώτη! Ήμουν εκτός Αθηνών με τον άντρα μου, είχαμε παραγγείλει στο δωμάτιο, βλέπαμε Eurovision οι δυο μας κι έγινε χαμός! Ξυπνούσα τους τουρίστες από τη χαρά μου, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση! Και είδες τελικά; Καλύτερα που πήγε η Ελένη και δεν πήγα εγώ. Ήταν άψογη σε όλα!

Aπό ότι διαπιστώνουμε η Έλενα στηρίζει θερμά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία με την εκρηκτική παρουσία της έφερε στην Κύπρο το καλύτερό της αποτέλεσμα στον διαγωνισμό. Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην Eurovision με την κατάλληλη συμμετοχή;

Πηγή: infegreece.com

Category SHOWBIZ & LIFE