Κάνε Like!
Μπές στη παρέα μας!

music.net.cy
Η αποχώρηση της Ήβης από το x-factor

Η αποχώρηση της Ήβης από το x-factor

Σάββατο : 23 Ιαν 2010 - 00:25

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το 12ο x-factor live show έφτασε στο τέλος του. Νίνι και Ήβη είχαν τις λιγότερες ψήφους και οι κριτές του παιχνιδιού ψήφισαν για την παραμονή της Νίνι αφήνοντας την Ήβη εκτός...

Εϊδαμε και σήμερα ένα συναρπασικό x-factor με πολύ τραγούδι και ακόμα περισσότερη αντιπαράθεση ανάμεσα στους κριτές.

 

Οι παίκτες έβαλαν για άλλη μια φορά τα δυνατά τους αλλά όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό τα ονόματα που βλέπουμε να προτείνονται για αποχώρηση προκαλούν όλο και μεγαλύτερη έκπληξη.

 

Special guest στο σημερινό show ήταν το συγκρότημα Matisse ενώ είδαμε και κάποιες πρωτότυπες συνεργασίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους...

 

Μπροστά στην κριτική επιτροπή αυτή τη φορά βρέθηκαν η Νίνι και η Ήβη. Οι δύο παίκτριες ερμήνευσαν ένα τραγούδι της επιλογής τους σε μια προσπάθια να πείσουν πριν την τελική κρίση. Η Νίνι επέλεξε να τραγουδήσει το "Δεν θέλω να ξέρεις" ενώ η Ήβη ερμήνευσε το "The power of love".

 

Όταν έφτασε η ώρα για τους κριτές να δώσουν την τελική τους απόφαση  η αγωνία είχε πια φτάσει στο απόγειό της. Η τελευταία ψήφος που έκρινε και το αποτέλεσμα ήταν αυτή του Γιώργου Θεοφάνους υπέρ της Νίνι.

 

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι στο επόμενο live θα ακούσουμε δύο τραγούδια από κάθε παίκτη. Το ένα θα ανατεθεί από τον μέντορά τους και ένα από κάποιον από τους υπόλοιπους κριτές.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Μουρατίδης

X-Factor 12ο Live - 22 Ιανουαρίου
photos in gallery:  17

300x250
300x250 C
300x100 FB
300x250 C
300x100

Επικοινωνία για διαφημίσεις
Scenario Creative Services | group
Τηλ:22511100
Fax:22511102

Scenario Creative Services