Κάνε Like!
Μπές στη παρέα μας!

music.net.cy
EuroVoice 2010 Ο Σάκης Ρουβάς στο Αθηνών Αρένα!

EuroVoice 2010 Ο Σάκης Ρουβάς στο Αθηνών Αρένα!

Παρασκευή : 10 Σεπτ 2010 - 12:36

[MTV News]

Μετά την Anastacia, τον Enrique Iglesias και την Pamela Anderson, ο κορυφαίος Έλληνας pop star Σάκης Ρουβάς δηλώνει δυναμικά παρών στον πρώτο Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice!

Ο superstar της ελληνικής showbiz επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο μουσικό γεγονός της χρονιάς και θα εμφανιστεί στη σκηνή του Αθηνών Αρένα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσει ένα μοναδικό show.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο πιο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και από τους πλέον αναγνωρίσιμους εκτός συνόρων, ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice. Γι’ αυτό και όταν του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμμετάσχει στους Τελικούς της Αθήνας, με χαρά δήλωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή του, τόσο στο event όσο και στους νέους καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Στο υψηλών τεχνικών προδιαγραφών show της 23ης Σεπτεμβρίου θα έχουμε λοιπόν τη χαρά να απολαύσουμε μαζί με τους πρώτους διαγωνιζόμενους, την Anastacia, την Pamela Anderson και τον Σάκη Ρουβά.

Εκτός όμως από τη συμμετοχή του ως guest καλλιτέχνης, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο στον Μεγάλο Τελικό του EuroVoice 2010, συνεπής απέναντι στους fans του αλλά και στην επιθυμία του να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, κάνοντας την διαφορά…


300x250  J
300x250  K

Επικοινωνία για διαφημίσεις
Scenario Creative Services | group
Τηλ:22511100
Fax:22511102

Scenario Creative Services