Κάνε Like!
Μπές στη παρέα μας!

music.net.cy
The Voice: περνάμε στις

The Voice: περνάμε στις 'Μάχες'!

Κυριακή : 23 Φεβ 2014 - 15:00

MEDIA

1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Το «ΤΗΕ VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει κατακτήσει 49 χώρες και έχει διεκδικήσει 20 διεθνείς υποψηφιότητες στην κατηγορία “Καλύτερου Talent Show” ξεκίνησε από τις 10 Ιανουαρίου να μεταδίδεται μέσω του ΑΝΤ1 και στην Ελλάδα. Το talent show κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό της χώρας μας και απέκτησε αμέτρητους fans, οι οποίοι κάθε εβδομάδα του χαρίζουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Στην πρώτη φάση του, τις Blind Auditions, είδαμε πως ο κάθε Coach επιλέγει και δημιουργεί την ομάδα του, η οποία αποτελείται από 16 παίκτες. Τώρα πλησιάζει η ώρα της «μάχης», η φάση των Battles! Εδώ, τα πράγματα δυσκολεύουν τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους 4 Coach. Η σκηνή μετατρέπεται σε ρινγκ και ο κάθε Coach, φτιάχνει 8 ζευγάρια. Δεν πρόκειται για ντουέτα, αλλά ουσιαστικά για αντιπάλους μέσα στην ίδια ομάδα. Το κάθε ζευγάρι θα τραγουδήσει ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι. Μια μάχη… φωνή με φωνή! Έπειτα, ο Coach της ομάδας, καλείται να επιλέξει ποιος από τους δύο παίκτες του, θα παραμείνει και θα συνεχίσει στα live.

 

Like Music.Net.Cy on facebook!

Οι Coach δουλεύουν εντατικά με το κάθε ζευγάρι. Κάνουν πρόβες και τραγουδούν μαζί τους για να τους υποδείξουν και να τους διδάξουν, μέσα από τη δική τους εμπειρία. Η διαδικασία των Battles θα φέρει τους Coach αντιμέτωπους με δύσκολες αποφάσεις και επιλογές, αφού τα ζευγάρια είναι φωνητικά ισοδύναμα και… εκρηκτικά μέσα στο ρινγκ.

Μια ακόμη καινοτομία του «ΤΗΕ VOICE» είναι πως σε αυτή τη φάση οι Coach δεν είναι μόνοι τους. Έχουν επιλέξει ο καθένας έναν έμπιστο συνεργάτη για να τους βοηθήσει και να τους συμβουλέψει να διαμορφώσουν τα ζευγάρια και να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Είναι όλοι τους πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Αντώνης Ρέμος έχει ως συνεργάτη του τον συνθέτη και ενορχηστρωτή Χρήστο Σούμκα. Η Δέσποινα Βανδή τον συνθέτη και παραγωγό Δημήτρη Κοντόπουλο. Ο Μιχάλης/Stavento τον τραγουδιστή και συνθέτη Δήμο Αναστασιάδη. Η Μελίνα Ασλανίδου τον συνθέτη Αντώνη Μιτζέλο.

Οι συνεργάτες των Coach θα βρίσκονται μαζί τους, σε όλη τη διάρκεια των Battles. Οι Coach έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη βοήθειά τους σχετικά με την απόφασή τους, για το ποιον παίκτη θα επιλέξουν να παραμείνει στο «ΤΗΕ VOICE».

Μέχρι στιγμής ο κάθε Coach έχει στην ομάδα του, τους παρακάτω παίκτες. Εκκρεμούν οι διαγωνιζόμενοι που θα καταφέρουν να προχωρήσουν μέσα από την 7η και 8η Blind Audition.

Αντώνης Ρέμος
1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ
2. ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
3. ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΚΕ
4. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ
5. ΦΑΝΗ ΤΣΕΛΕΠΗ
6. ΝΑΤΑΣΣΑ ΒΕΝΕΤΗ
7. ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
9. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ
10. XAΡΗΣ ΜΩΣΑΙΔΗΣ
11. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΣΣΟΥΛΑ SUAREZ


Δέσποινα Βανδή
1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
3. ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ
5. MAΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
6. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
7. ΠΑΥΛΟΣ ΔΟΥΝΗΣ
8. ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΓΙΔΗ
9. ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ
10. ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
11. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΑΤΑ
12. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΙΑΚΟΣ
13. MAΡΩ ΛΙΑΠΗ
14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ


Μελίνα Ασλανίδου
1. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΙΔΑ
2. IRWAN EASTY
3. ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
4. ΕΜΙΛΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
5. ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗ
6. ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ
7. ΠΑΝΟΣ ΤΟΓΚΑΡΙΔΗΣ
8. MAΡΙΑΝΝΑ ΡΟΖΑΛΙΝ ΜΑΚΡΕΛ
9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΤΑΛΗΣ
10. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΖΗKΑ
11. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
12. ΜΑΙΡΗ ΔΟΥΤΣΗ


Μιχάλης /Stavento
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
3. ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ
5. ΓΙΟΥΡΙ ΜΕΛΙΚΟΒ
6. ΗΛΙΑΣ (ΛΟΥΗΣ) ΒΛΑΧΑΚΗΣ
7. ΒΙΟΛΕΤΑ- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΑΓΚΑΛΟΥ
8. STEPHEN ADERINTΟ
9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
10. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΛΙΟΥ
11. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗ
12. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΕΡΒΑ

Η ολοκλήρωση των ομάδων θα γίνει μέσα από την 7η και 8η μετάδοση των Blind Auditions την Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21:15 και εκτάκτως, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 21:15.

Οι 4 Coach στόχο έχουν ν’ ανακαλύψουν και να οδηγήσουν στη νίκη την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας. Η αναζήτηση… συνεχίζεται. Ποιοι θα ξεχωρίσουν και πόσοι θα καταφέρουν να διακριθούν, με μοναδικό «όπλο» τη φωνή τους… θα το δείτε στον ΑΝΤ1!


Τη μετάδοση της εκπομπής, φέρνουν κοντά σας τα RED από τη Cytamobile-Vodafone.

The Voice: περνάμε στις "Μάχες"!
photos in gallery:  4

300x250
300x250 C
300x100 FB
300x250breakfast
300x100

Επικοινωνία για διαφημίσεις
Scenario Creative Services | group
Τηλ:22511100
Fax:22511102

Scenario Creative Services