Κάνε Like!
Μπές στη παρέα μας!

music.net.cy
Ο Γιάννης Πλούταρχος στο ACRO

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο ACRO

Σάββατο : 10 Απρ 2010 - 13:30

[Μουσικά Νέα]

Ένας νέος χώρος που θα αλλάξει την οπτική μας στην νυχτερινή διασκέδαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μαζί του ο Γιάννης Γιοκαρίνης και οι MEΛΙSSES...
 

Από την Πέμπτη 8 Απριλίου οι νύχτες της Άνοιξης αλλάζουν με φόντο την φωταγωγημένη Ακρόπολη και την καλύτερη μουσική επένδυση. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέου album «Προσωπικά Δεδομένα» που έχει γίνει σε χρόνο ρεκόρ 6 φορές πλατινένιο, συναντάει και πάλι τον κόσμο που τον έχει αγαπήσει και στηρίξει μετά την μεγάλη εξαιρετικά επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα. Και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι σήμερα.

 

Και αυτήν την φορά ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, το ACRO, με τα καλύτερα standards ακρόασης και θέασης, αλλά και αισθητικής. Ένας χώρος που επιτρέπει στο κοινό να έχει επαφή με την πόλη, αφού οι τοίχοι του από τζάμι προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση Αθήνας, αλλά και μοναδική θέα στο σύμβολο της, την Ακρόπολη. Τον χώρο έχει επιμεληθεί ο Μανόλης Παντελιδάκης.

 

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου φέτος εμφανίζεται ένας νοσταλγός και ταυτόχρονα εραστής του Ροκ εν Ρολ, ο Γιάννης Γιοκαρίνης. ‘Ενας από τους σημαντικότερους και διαχρονικότερους εκφραστές του ελληνικού ροκ έρχεται για να μας θυμίσει τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει και να δώσει μια ροκ εν ρολ διάσταση στο πρόγραμμα.

 

Μαζί τους και το πιο ανερχόμενο group της χρονιάς, οι ΜΕΛΙSSES. Το νεανικό pop συγκρότημα που “rockάρει” και που ανακαλύψαμε με το απόλυτο ραδιοφωνικό hit “Κρυφά” θα μας ξεσηκώσει με international επιτυχίες, με γνωστά ελληνικά τραγούδια και με κομμάτια από το πρώτο τους cd με τίτλο “Μυστικό”.

 

Acro: Ιερά Οδός 11, τηλ. 210 3417300

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Acro
photos in gallery:  7

300X250 K

Επικοινωνία για διαφημίσεις
Scenario Creative Services | group
Τηλ:22511100
Fax:22511102

Scenario Creative Services