Κάνε Like!
Μπές στη παρέα μας!

music.net.cy
Principles of Public Relations: Πρωτοποριακή έκδοση στις Δημόσιες Σχέσεις, από Κύπριους Καθηγητές

Principles of Public Relations: Πρωτοποριακή έκδοση στις Δημόσιες Σχέσεις, από Κύπριους Καθηγητές

Τρίτη : 24 Σεπτ 2013 - 11:45

CELEBRITIES

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνίες μετασχηματίζονται τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, ο ρόλος που διαδραματίζει ο κλάδος της επικοινωνίας, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός.

Το γεγονός αυτό ώθησε τον Μάρκο Κωμοδρόμο και τον Νικόλα Νικολή, καθηγητή και επίκουρο καθηγητή στο τμήμα επικοινωνιών και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αντίστοιχα, να ενώσουν τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία τους, για μια από κοινού συγγραφή βιβλίου, με τίτλο «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων».

 

Like Music.Net.Cy on facebook!

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες του τομέα. Διαβάζοντάς το κάποιος, μπορεί να κατανοήσει τις τελευταίες θεωρίες, πρακτικές και τεχνικές επικοινωνίας στις οποίες βασίζονται σήμερα οι εταιρείες. Oι «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων» είναι ένα επιστημονικό εγχειρίδιο, το οποίο παρουσιάζει το ρόλο που διαδραματίζουν οι δημόσιες σχέσεις στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, και πώς αυτός ο ρόλος προσαρμόζεται στις σύγχρονες συνθήκες, αφού ο τομέας των δημοσίων σχέσεων και οι παραδοσιακές στρατηγικές επικοινωνίας έχουν επανεξεταστεί και άλλαξαν δραστικά τα τελευταία χρόνια.

Κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνει περιπτωσιακές μελέτες, αναλύσεις, μεθόδους και τακτικές από μεγάλους οργανισμούς της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και συνεντεύξεις με πρωτοπόρα στελέχη της επικοινωνίας και ακαδημαϊκούς από Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο και Μάλτα.

 
*Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από αυτό το μήνα στο βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Κύπρο και Ελλάδα, με στόχο να συνδέσει τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων της Κύπρου με τους αντίστοιχους άλλων χωρών. Το βιβλίο κυκλοφορεί στην αγγλική γλώσσα και σύντομα και στην ελληνική.


300x250
300x100 FB
300x250 C
300x100

Επικοινωνία για διαφημίσεις
Scenario Creative Services | group
Τηλ:22511100
Fax:22511102

Scenario Creative Services