Δούκισσα Νομικού: Η απόλυτη επισημοποίηση της σχέσης της

Δούκισσα Νομικού: Η απόλυτη επισημοποίηση της σχέσης της

Τι αποκάλυψε η ίδια

Λίγο πριν από τα 30ά της γενέθλια η Δούκισσα Νομικού, και λίγο μετά την 5η χρονιά της στο Όλα στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, φωτογραφίζεται με το μικρότερο από τα «παιδιά» της, τον Hooch, τον οποίο μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, μεγάλωσαν από κουταβάκι, μιλάει για τα νέα της δεδομένα, τα στεγανά που κατάφερε μετά από χρόνια να σπάσει και την επιθυμία σύντομα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους (που, προς το παρόν, έχει τέσσερα σκυλιά και απέραντη αγάπη).

Πλέον φαίνεσαι πιο χαλαρή και στο να δημοσιοποιήσεις και πιο προσωπικές σου στιγμές. Παλιότερα κάτι τέτοιο θα σε ενοχλούσε.

Παλιότερα είχα την τάση να αυτοκαταπιέζομαι. Ήμουν όμως μικρότερη και ομολογώ πως μου ήρθε πολύ ξαφνικά το γεγονός πως μπορεί οι δικοί μου ή οι συγγενείς μου που μένουν στο νησί, αλλά και ο κόσμος που διαβάζει περιοδικά να ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει στη ζωή μου. Πλέον είμαι πιο χαλαρή και, κυρίως, πιο κατασταλαγμένη. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο επιφυλακτική υπήρξα, αλλά δεν υπήρχε λόγος τελικά. Ένα κορίτσι έχει ένα αγόρι. Τι πιο φυσιολογικό και όμορφο;

Φαντάζομαι πως παίζει ρόλο και ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί. Όταν είσαι πολύ καλά μέσα στη σχέση σου, το μοιράζεσαι πιο εύκολα και δημόσια.

Όλο αυτό προφανώς μου το έβγαλε αυτός ο άνθρωπος. Το ότι αποφάσισα να κάνω μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, να ζήσω με το σύντροφό μου, ήταν μεγάλο βήμα. Πολλές φορές λέω “μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα”.

Μπορεί, όμως, αν είχε συμβεί νωρίτερα, να μην το είχες εκτιμήσει το ίδιο.

Αποκλείεται! (γέλια) Το timing παίζει πράγματι σημαντικό ρόλο. Όλα γίνονται όταν πρέπει να γίνουν. Αυτό που ζω, όμως, είναι τόσο όμορφο που κάποιες φορές λέω «μακάρι να τον ήξερα από πάντα!». Θα ήθελα να έχουμε ζήσει κι άλλες στιγμές. Θέλω να ζήσουμε πολλές στιγμές μαζί.

Από το καλοκαίρι γράφεται πως είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ισχύει;

Για μένα το βήμα που έκανα ήταν η απόλυτη επισημοποίηση της σχέσης μας. Πολλά κορίτσια από τα 18 φεύγουν από το πατρικό τους και ζουν μόνες. Εγώ δεν το θέλησα μέχρι πρόσφατα και το γεγονός πως το αποφάσισα τώρα είναι πολύ σημαντικό για μένα. Με το σύντροφό μου πλέον συζούμε κι αυτό για μένα είναι επίσημο, ζούμε σαν παντρεμένοι. Το να κάνουμε μια οικογένεια είναι όνειρο ζωής. Αυτό, λοιπόν, ενδεχομένως να φέρει και τις άλλες εξελίξεις που φαντάζομαι ότι εννοείς.

Νιώθεις έτοιμη να υποδεχτείς ένα παιδί στη ζωή σου;

Είναι κάτι που ίσως και να έχει αργήσει βάσει αυτών που ήθελα – πάντα ονειρευόμουν να κάνω μικρή ένα παιδί, έχοντας το πρότυπο της μαμάς μου. Τώρα νιώθω σίγουρα πιο έτοιμη και πιο ώριμη. Θα μου άρεσε, όμως, να είχα κάνει και πιο μικρή παιδιά. Αυτό που έχει κερδίσει η δική μου μαμά είναι πως μεγαλώνουμε μαζί. Με θυμάμαι παιδάκι να λέω στις φίλες μου πως η μαμά μου είναι 27 χρόνων! Τα παιδιά είναι ευλογία και είναι το ευαίσθητο σημείο μου. Κάτι μέσα μου, ένα καμπανάκι, έχει αρχίσει και χτυπάει. Πολλές φίλες μου έχουν αποκτήσει παιδάκια και με βλέπω να συγκινούμαι με πράγματα που παλιότερα δεν με συγκινούσαν τόσο, όπως, για παράδειγμα, με το παιδί της φίλης μου όταν άρχισε να περπατάει.

Πηγή: peoplegreece.com